Suunta eteenpäin - Videolle asiakkuustiimi kasvaa

Jenny Hotti

Jenny Hotti
19. maaliskuuta 2020

Suunta eteenpäin - Videolle asiakkuustiimi kasvaa

Videolle kasvoi maaliskuun alussa kahdella, kun rekrytoinnissa haaviin tarttui Eeva Saleva, ja aikaisemminkin Videolle-tiimissä vaikuttanut Ilmari Lehtonen palasi töihin opintovapaalta. Molemmat keskittyvät asiakaskokemuksen ja -ymmärryksen kehittämiseen asiakkuuspäällikön tittelillä. Yleisesti haastavasta tilanteesta huolimatta uskomme, että ainoa oikea suunta on eteenpäin. Aikana, jona asiakkaiden auttaminen ja ymmärtäminen on yhä tärkeämpää, on ilo kasvattaa digitaalisen videomarkkinoinnin osaamistamme.

 

 

Eeva Saleva asiakkuuspäälliköksi

Eeva Saleva

 

Eeva on markkinoinnin mahdollisuuksista innostuva luova tekijä, ja suorittaa tällä hetkellä Turun Kauppakorkeassa markkinoinnin maisteriopintoja. Eeva rekryttiin Videolle-remmiin jokseenkin poikkeuksellisesti:

“Tänä keväänä tavoitteenani oli päästä työskentelemään markkinoinnin käytännön kentälle. Kuukausi takaperin päätin repäistä ja julkaista videon LinkedInissä tehostamaan työnhakuani. Videon julkaiseminen somessa jännitti aluksi, mutta en ole joutunut katumaan päätöstä hetkeäkään. Video sai todella positiivisen vastaanoton ja sain lukuisia yhteydenottoja eri yrityksistä."

Katso Eevan ansiokkaasti ja ansaitusti huomiota herättänyt työnhakuvideo:

 

 


Videolle-tiimistä Eevaa lähestyttiinkin välittömästi. Kehitysjohtajamme Tapio sekä toimitusjohtajamme Tuomas ottivat molemmat Eevaan yhteyttä – toisistaan tietämättä. Hommat etenivät vauhdilla, ja Eeva aloitti asiakkuuspäällikön tehtävissä maaliskuun alussa.

“Olen super innoissani uudesta työstäni! Vastaanotto on ollut tosi lämmin. Aloitettuani huomasin heti, että työntekijöiden hyvinvointiin todella satsataan. Tiivis ja yhteisöllinen ilmapiiri yhdistettynä matalaan hierarkiaan vakuuttivat minut heti siitä, että täällä mä tulen viihtymään!”

Tämä rekrytointitapaus on jälleen yksi elävä esimerkki videon vaikuttavuudesta – ja Eeva mahtava vahvistus Videolle-tiimiin.

 


Ilmari Lehtonen takaisin riveihin

Ilmari-blogiin


Ilmari palasi töihin puolen vuoden opintovapaaltaan maaliskuun alussa. Aikaisemmin Ilmaria nähtiin asiakastyössä ja muun muassa tuottamassa Suomen kovinta bränditubea CokeTV:tä.

“Puolen vuoden virkistysloman, eli graduprojektin, jälkeen voin sanoa olevani avoimen kiitollinen joustavasta työpaikasta. Se mahdollisti opintojen loppuun saattamisen." 

Tauko työstä mahdollisti Ilmarille paitsi valmistumisen yliopistosta myös tuoreen katsontakannan digitaalisen videomarkkinoinnin kenttään. 

“Videomarkkinan on puhuttu muuttuneen lähes jatkuvasti viimeiset vuodet. Uskon, ettei videoiden katsominen vain katsomisen ilosta enää riitä. Ihmiset haluavat katsoa videoita nähdäkseen ja kokeakseen oikeasti jotakin merkityksellistä. Tässä uudessa roolissa motivoi erityisesti se, että olemme tiiminä löytäneet kirkkaamman tulevaisuuden vision ja tavan tehdä erottuvampaa ja merkityksellisempää sisältöä.”

Ilmari odottaa innolla tulevia asiakkuuspäällikön tehtäviään ja eritoten vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa. Sitä kautta voidaan luoda merkitystä ja luotsata tekemistä oikeaan suuntaan.

“Videotoimiston on mielestäni vastuullista todeta, että videoita ei tule tehdä ja myydä ainoastaan itse formaatin vuoksi. Sen sijaan meidän pitäisi hyödyntää videota voimakkaiden viestien välittäjänä ja muutoksen mahdollistajana.  Se on se mikä tässä hommassa kiehtoo ja mikä on meidän tekemisen ytimessä.”

 

Ilmari valmistuu hetkenä minä hyvänsä Helsingin yliopiston Global Sustainability -maisteriohjalmasta. Siksi Ilmaria kannattaa lähestyä silloin, kun ympäristöasioihin liittyvä vastuullisuusviestintä kiinnostaa. Ja silloin, jos tarvitset (luultavasti) Suomen ainoan videoiden tuottaja-ohjaajan, jonka takataskusta löytyy sekä maatalous-metsätieteiden maisterin että media-assistentin paperit. Ja tietysti silloin, kun kaipaat banjosäesteistä sekunneissa sävellettyä kannustuslaulua. Ilmari nimittäin laulaa ja soittaa banjoa vapaa-ajallaan (ja toisinaan myös työajalla) Los Multres -yhtyeessään – katso vaikka:

 

 Kun tarvitset luovaa ja näkemyksellistä digitaalisen videomarkkinoinnin asiantuntijuutta:

 

Eeva Saleva

eeva@videolle.fi

+358 50 468 4914

 

Ilmari Lehtonen

ilmari@videolle.fi 

+358 45 359 8655

 

Saatat pitää myös näistä

Opi lisää video­markkinoinnista

Vastaanota videomarkkinoinnin uusimmat tuulet ja ajankohtaiset vinkit suoraan sähköpostiisi.