Tampereen toimistomme on avattu!

Joni Mussalo

Joni Mussalo
12. lokakuuta 2022

Screenshot 2022-10-12 at 15.52.41
Tapahtuma Blogi

Ah, ja niin taittui taaksemme aika, jossa toimisto Tampereella oli vain unelma; jossa valtatie kolme kaikkea muuta kuin taipuisana nauhana kääntelehtivä kotimatka; ja jossa punaisen kullan kaupungin rinnuksissa ei vielä leiskunut vaaleanpunainen V-symboli.

Kyllä, tiistaina 11.10.2022, Videolle tuli, näki ja pystytti toimiston Tampereelle, ja juhlisti tätä kaikkea järjestämällä Tuloksellisen videomarkkinoinnin aamiaistapahtuman. Kiitos kaikille osallistuneille - nautimme suuresti!

Pitkään paitsiossa olleen face to face -minglauksen ja aamiaistarjoiluista nauttimisen lisäksi, aamupäivä hurisi lävitsemme inspiroivien puheenvuorojen muodossa. Paljon kuultiin, paljon opittiin ja paljon olisi ollut vielä puhuttavaa mutta no hätä, tulimme jäädäksemme, joten jatkoa seuraa varmasti 👔

Kiitos puheenvuoroista: Ossi Ahto (Ossi Ahto Advisory), Marko Pohjosmäki (Rovio) ja meidän omat Henna ja Tuomo. Oli ilo!

Ja Tampere! Kiitos kun otitte meidät avosylin vastaan. Todistitte sen, minkä jo tiesimmekin, Suomen saunapääkaupunkiin kannatti tulla!

Eli ei muuta kuin seuraavaan kertaan, ja alla oleviin kuviin ja tunnelmiin, täältä tähän.

Saatat pitää myös näistä

Opi lisää video­markkinoinnista

Vastaanota videomarkkinoinnin uusimmat tuulet ja ajankohtaiset vinkit suoraan sähköpostiisi.