Videolle Tekijät – Animaattorin arki

Jenny Hotti

Jenny Hotti
27. heinäkuuta 2020

Videolle Tekijät – Animaattorin arki
Tekijät Blogi

Tekijät-sarja seuraa videoalan ammattilaisia ja videotoimiston arkea. Sarjassa päästään kurkkimaan luovan toimiston kulisseihin, kun kamerat käännetään useimmiten niiden takana operoiviin tekijöihin. Sarjan kolmannessa jaksossa uppoudutaan animaattori Oskari Frimanin maailmaan.

 

 

Kuvaajan ja leikkaajan tehtävistä täysiveriseksi animaattoriksi muovautunut Oskari taitaa animaatioiden tuotantoketjun alusta loppuun ja täyttää asiakkaiden animaatiotoiveita luovalla otteella. Oskarin monipuolinen osaaminen, kokemus ja intohimo tekemiseen tukevat kokonaisuuksien hahmottamista ja näkyvät tyylikkäinä lopputuloksina. Pakettiin kuuluu myös rakkaus musiikkia ja värikkäitä sukkia kohtaan.

 

“Kaikkea ei aina voi kertoa pelkän kuvatun kuvan keinoin. Animaatio kiehtoo, sillä silloin vain oma mielikuvitus on rajana.”


Videolle Tekijät jakso #03 – Oskari Friman

 

 

Kuvaus, ohjaus & leikkaus: Sami Vallius

 

 

Tekijät -jakso on osa INBOX by Videolle -sisältösarjaa, joka pitää sisällään intohimolla ja ammattitaidolla tuotettua timanttista videosisältöä: dokkareita, musiikkivideoita, sarjoja, vlogeja - you name it! Pistä kanava tilaukseen ja saat ilmoituksen kun uusia videoita julkaistaan:

Saatat pitää myös näistä

Opi lisää video­markkinoinnista

Vastaanota videomarkkinoinnin uusimmat tuulet ja ajankohtaiset vinkit suoraan sähköpostiisi.