Videolle Tekijät – Kuvaavan tuottajan arki

Jenny Hotti

Jenny Hotti
7. heinäkuuta 2020

Videolle Tekijät – Kuvaavan tuottajan arki

Tekijät-sarja seuraa videoalan ammattilaisia ja videotoimiston arkea. Sarjassa päästään kurkkimaan luovan toimiston kulisseihin, kun kamerat käännetään useimmiten niiden takana operoiviin tekijöihin. Sarjan toisessa jaksossa hypätään tuottaja ja kuvaaja Sami Valliuksen saappaisiin. Miten Sami päätyi musiikin parista videoalalle?

 

Sami Vallius on pitkän linjan ammattilainen, joka on työskennellyt videoiden parissa lähes kaksikymmentä vuotta. Sami on edennyt urallaan kamera- ja valoassistentista kuvaajaksi, editoijaksi, tuottajaksi ja ohjaajaksi. Monipuolisen osaamisen lisäksi Samilla on energinen ja eteenpäinkatsova asenne, ja videotuotannoissa hänelle on ensiarvoisen tärkeää tiimipelaaminen sekä hyvän ilmapiirin vaaliminen. Samilla pysyy homma kuin homma hallussa – isojen kokonaisuuksien hallinta näkyy Samilla arjessa myös tanssikoreografin ja -opettajan roolissa.


Videolle Tekijät jakso #02 – Sami Vallius

 

 


Kuvaus & ohjaus: Riku Niemi

Leikkaus: Atte Merikallio

 

 

Tekijät-jakso on osa INBOX by Videolle -sisältösarjaa, joka pitää sisällään intohimolla ja ammattitaidolla tuotettua timanttista videosisältöä: dokkareita, musiikkivideoita, sarjoja, vlogeja - you name it! Pistä kanava tilaukseen ja saat ilmoituksen kun uusia videoita julkaistaan:

inbox by videolle

Saatat pitää myös näistä

Opi lisää video­markkinoinnista

Vastaanota videomarkkinoinnin uusimmat tuulet ja ajankohtaiset vinkit suoraan sähköpostiisi.