Kevään 2021 videomarkkinoinnin verkkokoulutukset – ilmoittaudu nyt!

Jenny Hotti

Jenny Hotti
8. joulukuuta 2020

Kevään 2021 videomarkkinoinnin verkkokoulutukset – ilmoittaudu nyt!

Tervetuloa oppimaan videomarkkinoinnista! Tulevana keväänä 2021 Videolle järjestää verkossa kaksi videomarkkinoinnin koulutusta, joihin ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Tule mukaan ja poimi työkalupakkiisi parhaat käytännöt ja opi suunnittelemaan tuloksellista videomarkkinointia.

 

 

Video on digitaalisen viestinnän formaateista tehokkain tunteiden herättäjä ja tarinoiden välittäjä. Suuri osa yrityksistä osaa hyödyntää videota markkinoinnissaan, mutta vasta harva on onnistunut valjastamaan videon koko potentiaalin. Vielä vuosikymmen sitten videoita käytettiin pääasiassa brändin rakentamiseen televisiossa, mutta nykyään videoita tehdään ostopolun kaikkiin vaiheisiin ja useisiin jakelukanaviin. Tämä muutos on luonut markkinoijille uudenlaisia vaatimuksia ymmärtää nopeasti kehittyvää videomarkkinoinnin kenttää. Video on osa jokaisen modernin markkinoijan työkalupakkia ja näissä videomarkkinoinnin verkkokoulutuksissa saat kattavan käsityksen digitaalisen videomarkkinoinnin kentästä konkreettisia neuvoja videomarkkinoinnin toteuttamiseen tavoite- ja tuloslähtöisesti.

 

Digitaalisen videomarkkinoinnin peruskurssi

 

Tässä koulutuksessa osallistujat saavat kattavan käsityksen digitaalisen videomarkkinoinnin perusteista ja videomarkkinoinnista kokonaisuutena videostrategiasta sisältöjen suunnitteluun ja videotuotantoprosessista tuotantojen tilaamiseen. Koulutus on suunniteltu myynnin, markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä erityistä lähtötasoa, mutta sopii myös videomarkkinoinnin parissa jo työskenteleville henkilöille. 

 

Koulutuksen hyödyt:

 

 • Saat kattavan kokonaiskuvan digitaalisesta videomarkkinoinnista ja sen mahdollisuuksista
 • Opit suunnittelemaan erottuvaa videoviestintää tavoitelähtöisesti
 • Ymmärrät jakelukanavien merkityksen ja osaat suunnitella kohderyhmät tavoittavaa sisältöä eri kanaviin ja ostopolun kaikkiin vaiheisiin
 • Tiedät miten videosisältöä suunnitellaan strategialähtöisesti ja tukemaan liiketoiminnan tavoitteita  
 • Opit miten videoiden tuotantoprosessi ja hinta muodostuvat ja osaat tilata videosisältöä ulkoiselta toimijalta
 • Ymmärrät millaista sisältöä yrityksesi voi tuottaa in-house ja milloin on hyödyllisintä ulkoistaa suunnittelu ja videotuotanto
 • Koulutuksen jälkeen saat elinikäisen pääsyn Videolle alumni Slack-ryhmään, jossa saat ajankohtaisia vinkkejä, kutsuja tapahtumiin ja vastauksia kysymyksiisi videomarkkinointiin liittyen. 

 

Lue lisää koulutuksen sisällöstä ja varaa paikkasi täältä:

 

 

Videomarkkinointi somessa – Opi tekemään somessa toimivaa videomarkkinointia

 

Tässä koulutuksessa markkinoinnin ja viestinnän parissa työskentelevät ammattilaiset saavat kattavan käsityksen videomarkkinoinnin mahdollisuuksista sosiaalisessa mediassa ja konkreettisia vinkkejä videon hyödyntämiseen eri jakelukanavissa ja ostopolun eri vaiheissa. Koulutuksessa syvennytään sosiaalisen median kanavien erityispiirteisiin ja vaatimuksiin, joita ne asettavat videomarkkinoinnin onnistumiselle. 

 

Koulutuksen hyödyt

 

 • Saat kattavan kokonaiskuvan videomarkkinoinnista somessa ja sen mahdollisuuksista 
 • Opit suunnittelemaan erottuvia somevideoita tavoitelähtöisesti
 • Ymmärrät eri somekanavien ominaispiirteet ja osaat suunnitella eri somekanavissa toimivaa videosisältöä
 • Koulutuksen jälkeen saat latauslinkin kaikkiin koulutuksessa näytettyihin materiaaleihin + elinikäisen pääsyn Videolle alumni Slack-ryhmään, jossa saat ajankohtaisia vinkkejä, kutsuja tapahtumiin ja vastauksia kysymyksiisi videomarkkinointiin liittyen.


Lue lisää koulutuksen sisällöstä ja varaa paikkasi täältä:

Opi lisää video­markkinoinnista

Vastaanota videomarkkinoinnin uusimmat tuulet ja ajankohtaiset vinkit suoraan sähköpostiisi.