case-stora-enso-ligniini-header
Case Stora Enso B2B

Uudesta innovaatiosta saa hyvän kuvan hyvällä videolla

Ligniini on tämän päivän vaihtoehto fossiilisille raaka-aineille esimerkiksi liimojen ja maalien tuotannossa. Tämän päivän vaihtoehto pelkälle tekniselle kuvaukselle ja tuote-esittelyviholle puolestaan on näyttävä, kansainvälisen tason B2B-markkinointivideo. Sellainen myös tehtiin, ja nyt Stora Enson Lineo valloittaa maailmaa toden teolla. Tyytyväinen asiakas: check.

 

Tuotimme kaksi videota Videolle-porukan kanssa ja yhteistyö sujui moitteettomasti. Viesteihin vastattiin nopeasti, suunnittelutyö hoidettiin hyvin ja kuvauspäivinä tehtäväksi jäi ainoastaan itse kuvaaminen. Energinen kuvausryhmä hoiti kuvauksen sekä videoiden editoinnin huolellisesti ja suurella ammattitaidolla; meidän kommentteja ja palautetta kuunneltiin myös tarkkaan. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön sekä videoiden lopputulokseen, voimme ylpeydellä näyttää niitä asiakkaillemme eri tilaisuuksissa."

Annamari Luukkainen, Marketing Communications Specialist, Stora Enso, Division Biomaterials

Video vie viestiä tehokkaasti ympäri maailmaa

Uusien innovaatioiden esittely ja myyminen voi usein olla olemassa olevaa haastavampaa, koska referenssejä toimivuudesta ei välttämättä vielä ole.

Markkinointia kuitenkin helpottaa, mikäli tuotteen tai palvelun voi esittää ymmärrettävästi ja uskottavasti. Kiinnostuneita asiakkaita etsiessä myös viestin toimittamisen skaalautuvuus on tärkeää. Kuulostaa videolta.

Visuaalisuus kasvattaa henkisiä henkseleitä

Ligniini on puun ainesosa, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi liimoissa ja maaleissa fossiilisten raaka-aineiden korvaajana.

Ligniinistä kertovan videon lähtökohta oli tehdä visuaalisesti näyttävä ja kerronnaltaan selkeä esitys uudesta innovaatiosta. Kuten usein B2B-myyntiä tukevissa sisällöissä, tavoitteena oli tuottaa tuotekuvaus, joka antaa myyjille hyvän lähtölaukauksen tuotteen esittelyyn.

Luottamuksen ja yhteistyön avulla onnistuu

Teknisen B2B-videoviestinnän toteuttamisessa on tärkeää, että luottamus ja vastuunjako projektin eri osa-alueisiin on selvillä heti alusta alkaen.

Tässä projektissa luotimme asiakkaan näkemykseen sanallisen kerronnan ja asiasisällön suunnittelussa ja keskityimme itse visualisointiin, rytmitykseen ja kokonaistunnelmaan.

Katso seuraavaksi

Katso kaikki

Opi lisää video­markkinoinnista

Vastaanota videomarkkinoinnin uusimmat tuulet ja ajankohtaiset vinkit suoraan sähköpostiisi.