case-stora-enso-morota-header
Case Stora Enso B2C

Tarjouspyynnöstä valmiisiin videoihin kahdessa viikossa

Tiivistahtinen in-stream-kampanja kaipasi muutamaa huumorilla höystettyä videota tuekseen. Olimme linjoilla, ja puhelusta latauslinkkiin vierähti vain muutama viikko. Nappivalinta näyttelijäksi ja kunnon pilke silmäkulmassa käsikirjoituspöydän ääressä tuottivat tulosta. Stora Enso Metsä sai sitä mitä tilasi, ja nopeasti.

 

"Lähdettiin luomaan videota, joka keskeytyksestä huolimatta jaksetaan katsoa loppuun ja jättää hymynkareen kasvoille. Sellainen myös saatiin."

Marko Kari, Head of Digital Channels and Online Strategy

Metsäkaupan helppous viehättää

Pikaisella aikataululla saadun tarjouspyynnön ytimessä oli tarve tuottaa metsänomistajille digitaalisissa medioissa pyöritettävä video, josta käy selkeästi ilmi puukaupan helppous Stora Enson kanssa.

In-stream-mainoksissa rakenne ja viihdearvo kultaakin kalliimpia

Suunnittelun lähtökohdat olivat ensimmäisestä puhelusta alkaen selvät. Vaikka kyseessä on selkeästi määritellylle kohderyhmälle tuotettava in-stream-mainos, tulee aiheutetusta keskeytyksestä tehdä mahdollisimman kivuton.

Tämä tarkoitti videon pituuden rajaamista minimiin ja selkeän vaiheistuksen rakentamista. Lisäksi jokaiseen kohtaukseen tuli saada tuotua jotain viihdyttävää. Lisäksi tarkoituksena oli kiinnittää katsojien huomio puhuttelemalla heitä suoraan kameraan katsomalla.

Useampi video tuo vaihtelua intensiivisessä kampanjassa

Tiedossa oli, että kampanjan aikajänne tulee olemaan intensiivinen, ja tällöin yhden videon mainostaminen voi käydä nopeasti katsojan hermoille.

Näin ollen tuotanto päädyttiin suunnittelemaan niin, että pystyttiin tuottamaan kaksi videota yhden sijaan ilman että budjetti olisi merkittävästi kasvanut. Kampanjaan tarvittavien still-kuvien kuvaukset hoituivat kuvausten yhteydessä.

Katso seuraavaksi

Katso kaikki

Stora Enso B2B: Uudesta innovaatiosta saa hyvän kuvan hyvällä videolla

Ligniini on tämän päivän vaihtoehto fossiilisille raaka-aineille esimerkiksi liimojen ja maalien tuotannossa. Tämän päivän vaihtoehto pelkälle tekniselle kuvaukselle ja tuote-esittelyviholle puolestaan on näyttävä, kansainvälisen tason B2B-markkinointivideo. Sellainen myös tehtiin, ja nyt Stora Enson Lineo valloittaa maailmaa toden teolla. Tyytyväinen asiakas: check.

Opi lisää video­markkinoinnista

Vastaanota videomarkkinoinnin uusimmat tuulet ja ajankohtaiset vinkit suoraan sähköpostiisi.