frame_84
Tradenomit

Iso paha tuuletin

Tradenomit etsi kumppania, joka auttaisi heitä löytämään äänen, joka kuullaan.

Eli särmää sisään ja Nutellaa tuulettimeen!
 

Sanoista mielikuviin

Jäsenrekrytointiin keskittyvässä liittoviestinnässä keskitytään usein viestimään liittojen tarjoamista palveluista. 

Ongelmana on kuitenkin se, että harvalla liitolla on aidosti jotain, mitä jollain toisella ei. Pelkillä palveluilla on vaikea erottautua.

Ja kun Tradenomit olivat meihin yhteydessä, kokemuksen syvä rintaääni kertoi meille, että on aika siirtyä sanoista mielikuviin.

 

 

PASKA JA TUULETIN

Ideointiprosessissa ymmärsimme, että ammattiliittojen jäsenyydessä on jotain samaa kuin vakuutusyhtiöissä – niitä kaipaa vasta, kun paska osuu tuulettimeen.

Nopea googlaus: onko kukaan tehnyt paskasta ja tuulettimesta mainosta?

Ei ollut.

Kohta olisi.

Visiomme oli aloittaa tarina, jossa Isosta Pahasta Tuulettimesta tehtäisiin kaikkien tradenomien arkkivihollinen.

 

 

Viestin sävy kaikki kaikessa

Vaikka viestimme oli loistavan yksinkertainen, käytimme paljon aikaa määrittääksemme, miten viestin sävy saataisiin välitettyä oikein.

Hyvin nopeasti oli selkeää, että halusimme pitää viestin niin suorana kuin mahdollista ja tuoda sitä kautta mainokseen kohderyhmää puhuttelevaa särmää.

Erityisen tarkkoja olimme ulosteen (se oli Nutellaa) esittämisen kanssa. Halusimme, että osuma olisi hauska, muttei kuvottava.

Lopulta päädyimme monesta eri käsikirjoitusvedoksesta versioon, jossa läsähdys esitetään varjona ja roiskeena kellotaulussa. Tarkoitus ei ollut mässäillä, vaan vihjata hauskasti yleisesti tunnettuun mielikuvaan.

Muuten kaikki videon audiovisuaaliset elementit rakennettiin tukemaan "hitchcockmaista" jännitystä. Halusimme luoda mielleyhtymän jännityselokuvista tuttuun kohtaukseen: on keskiyö, vanhahtava toimisto ja haavoittuvainen hahmo. Sekä tietysti lähestyvä peto: Iso Paha Tuuletin.

 

 

 

 

Katso seuraavaksi

Katso kaikki

Opi lisää video­markkinoinnista

Vastaanota videomarkkinoinnin uusimmat tuulet ja ajankohtaiset vinkit suoraan sähköpostiisi.