Suomen menestynein videomarkkinointitoimisto Videolle etsii asiakkuustiimiinsä lisää talentteja vakituiseen työsuhteeseen.

Meillä on tilaa kasvaa niin ihmisenä kuin työntekijänä. Tekemisemme perusta on sulava tiimityöskentely ja kehittymisen mahdollistaminen. Meillä on hauskaa - ja se näkyy tyylikkäinä tuloksina. Jos suhtaudut liikkuvaan kuvaan samalla intohimolla kuin me, haluamme kuulla sinusta.

Tehtävän kuvaus

Mitä asiakkuustiimimme tekee?

 

Asiakkuustiimin työ muodostuu pääosin asiakkaidemme ongelmien kartoittamisesta ja ratkaisemisesta. Lisäksi asiakkuustiimi kartoittaa potentiaalisia asiakkaita etätapaamisten, sähköpostimarkkinoinnin ja koulutusten avulla. Teemme työtämme yhdessä luovien suunnittelijoiden ja tuottajien kanssa.

 

Keitä etsimme?

 • Työssämme on tärkeintä, että on ihmisenä ratkaisukeskeinen, uskaltaa astua esiin ja toimia osana asiantuntijatiimiä.

 • Etsimme ihmisiä, joilla on luontainen kiinnostus digitaalisiin kanaviin, videoihin sekä yritysten liiketoiminnan kehittämiseen näiden kahden avulla.

 • Vaikka asiantuntijaorganisaationa, yksi tärkeimmistä myyntivalteistamme on asiantuntijuus, emme oleta, että osaat heti kaiken, vaan opetamme sen mitä et vielä tiedä.

 • Arvostamme työkulttuurissamme moninaisuutta ja uskomme siihen, että hyvät tyypit kehittävät toimintaamme eikä vain toisin päin.

 

Miksi Videolle asiakkuustiimi?

 • Rento ja lämminhenkinen työyhteisömme koostuu 25:stä videotuotannon, markkinoinnin ja myynnin ammattilaisesta. 

 • Työssä vaaditaan itsensä johtamista ja vastuunkantoa omasta tontista. Toisaalta tarjoamme joustavuutta ja esimerkiksi mahdollisuuden etätöihin. 

 • Tyytyväisistä asiakkaista on mukavaa huolehtia; tuotantojemme NPS viimeisen vuoden ajalta on: 8,9.

 • Suurin osa myynnistämme tulee olemassa olevien verkostojemme, tyytyväisten asiakkaidemme sekä toimivan markkinointikoneiston kautta. 

 

Edellytämme

 • Aikaisempaa kokemusta markkinoinnin alasta tai osoitusta digikanavien ymmärtämisestä. Näyttö onnistumisista b2b-ratkaisumyynnissä luetaan eduksi, mutta ei kuitenkaan ole välttämättömyys. 

 • Proaktiivista otetta työtä kohtaan 

 

Rekrytointiprosessi

Tavoitteena on, että uudet henkilöt liittyvät tiimiimme mahdollisimman pian, viimeistään elokuussa 2022.  Laitathan kuitenkin hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian, sillä olemme valmiita palkkaamaan heti sopivan kandidaatin ilmaantuessa!

Rekrytointiprosessi koostuu seuraavista vaiheista:

 • Etätapaaminen asiakkuustiimin vetäjän kanssa
 • Ennakkotehtävä
 • Tapaaminen asiakkuustiimin kanssa

 

Videolle työpaikkana – meillä saa ja pitää:

✔️ Kehittää ja kehittyä. Töissä saat mahdollisuuden kehittyä siksi ammattilaiseksi, joksi haluat tulla. Osaamisen jatkuva päivittäminen tapahtuu itseohjautuvasti, työnantajan ja työkavereiden tuella.

⏱️ Johtaa omaa tekemistä. Tiimi on tukenasi, mutta olemme jokainen itsemme johtaja. Se on tiimimme vahvuus.

👯‍♀️ Nauttia työstä ja elämästä. Teemme töitä tosissamme, mutta rennolla otteella. Työn ja vapaa-ajan tasapainosta pidetään huolta, kuten myös hyvinvoinnistasi.


Arvostamme moninaisuutta työyhteisössä. Me uskomme, että erilaisuus ja erilaiset näkökulmat ovat luovan työn edellytyksiä. Toivomme hakijoiksi kaikenlaisia ihmisiä esimerkiksi ikään, sukupuoleen tai etnisyyteen katsomatta.

Potentiaalisten hakijoiden kanssa aloitetaan haastattelut viipymättä, ja työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

Videolle on osa Sanoma Media Finlandia.

 

Asiakasvastaava – Hae paikkaa tästä

 

Jäikö sinulle kysyttävää? Account Manager Eeva Saleva kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat numerosta +358 50 468 4914.

 

HubSpot Video

 

videolle-instagram

Videolle Instagram

Katso, miltä työn tekeminen meidän kanssa näyttää.