Videolle Showreel 2020

 

Meillä on tilaa kasvaa, niin yksilönä kuin yrityksenäkin. Tekemisemme perusta on sulava tiimityöskentely ja kehittymisen mahdollistaminen. Meillä on hauskaa - ja se näkyy tyylikkäinä tuloksina. Jos suhtaudut liikkuvaan kuvaan samalla intohimolla kuin me, haluamme kuulla sinusta.

Tehtävän kuvaus

Mitä etsimme?

Videolle-tiimi etsii uutta jälkityön moniosaajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. Hakijalta edellytetään leikkaustaitoa sekä silmää värimäärittelyssä. Kevyet Premieressä tehtävät motion- ja tekstianimoinnin taidot ovat iso plussa, kuten myös perusymmärrys äänityöstä (äänien tasailu ja kohinan poisto). Tietysti kaikkea ei tarvitse osata! Meillä on talon sisällä loistava in-house-tiimi, joka tukee sinua matkan varrella. Tiimityöskentely antaa paljon ja vastineeksi tiimi toivoo hakijalta myös järjestelmällisyyttä ja luotettavuutta. Mitäs sanot? Klikkaa hakemus läpi ja katso olisitko sinä oikea henkilö tähän tiimiin!

Lisätietoa paikasta saat maililla tuomas@videolle.fi. Hakuaika päättyy 23.6., jonka jälkeen olemme hakijoihin yhteydessä.

 

Videolle työpaikkana – meillä saa ja pitää:

🎯 Kehittää ja kehittyä. Töissä saat mahdollisuuden kehittyä siksi ammattilaiseksi, joksi haluat tulla. Osaamisen jatkuva päivittäminen tapahtuu itseohjautuvasti, työnantajan ja työkavereiden tuella.

🎯 Johtaa omaa tekemistä. Tiimi on tukenasi, mutta olemme jokainen itsemme johtaja. Se on tiimimme vahvuus.

🎯 Nauttia työstä ja elämästä. Teemme töitä tosissamme, mutta rennolla otteella. Työn ja vapaa-ajan tasapainosta pidetään huolta, kuten myös hyvinvoinnistasi.


Arvostamme moninaisuutta työyhteisössä. Me uskomme, että erilaisuus ja erilaiset näkökulmat ovat luovan työn edellytyksiä. Toivomme hakijoiksi kaikenlaisia ihmisiä esimerkiksi ikään, sukupuoleen tai etnisyyteen katsomatta.

 

Lähetä hakemus:  Edit / Post-production

videolle-instagram

Videolle Instagram

Katso, miltä työn tekeminen meidän kanssa näyttää.