kuvittaja_rekry_16x9_no_sound_h264

 

Meillä on tilaa kasvaa, niin yksilönä kuin yrityksenäkin. Tekemisemme perusta on sulava tiimityöskentely ja kehittymisen mahdollistaminen. Meillä on hauskaa - ja se näkyy tyylikkäinä tuloksina. Jos suhtaudut liikkuvaan kuvaan samalla intohimolla kuin me, haluamme kuulla sinusta.

Tehtävän kuvaus

Mitä etsimme?

Etsimme kuvittajaa/graafista suunnittelijaa osaksi animaatiotiimiämme kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävässä onnistuaksesi sinun tulisi osata luoda hahmoja ja tiloja sekä vektorimuodossa että photoshopissa ja suunnitella animaatioiden ja videoiden graafisia ilmeitä sekä toteuttaa esimerkiksi typografiaa, ikoneita ja taustaelementtejä.

Hakijan eduksi katsotaan kokemus animaatiotuotannoista ja animointitaidot sekä 3D-osaaminen ja ymmärrys tarinankerronnasta. Nämä eivät kuitenkaan ole välttämättömyyksiä, ja osaamisesi kehittämiseen ollaan valmiita panostamaan.

 

Videolle työpaikkana – meillä saa ja pitää:

🎯 Kehittää ja kehittyä. Töissä saat mahdollisuuden kehittyä siksi ammattilaiseksi, joksi haluat tulla. Osaamisen jatkuva päivittäminen tapahtuu itseohjautuvasti, työnantajan ja työkavereiden tuella.

🎯 Johtaa omaa tekemistä. Tiimi on tukenasi, mutta olemme jokainen itsemme johtaja. Se on tiimimme vahvuus.

🎯 Nauttia työstä ja elämästä. Teemme töitä tosissamme, mutta rennolla otteella. Työn ja vapaa-ajan tasapainosta pidetään huolta, kuten myös hyvinvoinnistasi.


Arvostamme moninaisuutta työyhteisössä. Me uskomme, että erilaisuus ja erilaiset näkökulmat ovat luovan työn edellytyksiä. Toivomme hakijoiksi kaikenlaisia ihmisiä esimerkiksi ikään, sukupuoleen tai etnisyyteen katsomatta.

Potentiaalisten hakijoiden kanssa aloitetaan (etä)haastattelut viipyilemättä, ja työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

 

Tutustutaan!

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi perjantaina 7.5. mennessä, joka sisältää työnäytteitä ja avaa ammatillista taustaasi. Kutsumme haastatteluun sopivimmat ehdokkaat. Työn alkamisajankohta on joustava.

portrait-oskari

Oskari Friman

Head of Animation
+358 50 409 7676
videolle-instagram

Videolle Instagram

Katso, miltä työn tekeminen meidän kanssa näyttää.