Meillä on tilaa kasvaa niin ihmisenä kuin työntekijänä. Tekemisemme perusta on sulava tiimityöskentely ja kehittymisen mahdollistaminen. Meillä on hauskaa - ja se näkyy tyylikkäinä tuloksina. Jos suhtaudut liikkuvaan kuvaan samalla intohimolla kuin me, haluamme kuulla sinusta.

Tehtävän kuvaus

Mitä etsimme?

 

Me Videolle videotoimistossa etsimme kokenutta tuottajaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävässä onnistuaksesi sinulla tulisi olla vähintään muutaman vuoden kokemus videotuotantojen tai projektien vetämisestä esimerkiksi tuotantoyhtiössä tai mainostoimistossa.

 

Meillä tuottajan työ on monipuolista ja itseohjautuvaa. Työnkuvaan sisältyy henkilön osaamisesta ja kiinnostuksesta riippuen mahdollisuus luovaan suunnitteluun ja kevyempien tuotantojen kohdalla käsikirjoittamiseen. Videolle-tuottajan pöydällä on tyypillisesti useampi eri kokoluokan tuotanto mainoselokuvista ja brändifilmeistä kevyempiin kokonaisuuksiin, joten hakijalta edellytetään järjestelmällisyyttä ja kykyä hallinnoida montaa projektia samanaikaisesti. 

 

Hakijan eduksi katsotaan monipuolinen kokemus videotuottamisesta ja projektinhallinnasta sekä vahva viestintäosaaminen – työssä vaaditaan selkeää ja proaktiivista asiakas- ja sisäistä viestintää. Oma-aloitteisuus, vastuunottokyky ja ymmärrys tarinankerronnasta sekä markkinointiviestinnästä tulevat työtehtävässä tarpeeseen. Emme usko hierarkiaan vaan vastuuseen ja vapauteen – meillä jokainen on vastuussa työkavereilleen ja asiakkaillemme. 

 

Videolle on reilun 20 hengen tiimi, ja toimimme Helsingissä, Turussa ja Tampereella. 

 

Videolle työpaikkana – meillä saa ja pitää:

 

✔️ Kehittää ja kehittyä. Töissä saat mahdollisuuden kehittyä siksi ammattilaiseksi, joksi haluat tulla. Osaamisen jatkuva päivittäminen tapahtuu itseohjautuvasti, työnantajan ja työkavereiden tuella.

 

⏱️ Johtaa omaa tekemistä. Tiimi on tukenasi, mutta olemme jokainen itsemme johtaja. Se on tiimimme vahvuus.

 

👯‍♀️ Nauttia työstä ja elämästä. Teemme töitä tosissamme, mutta rennolla otteella. Työn ja vapaa-ajan tasapainosta pidetään huolta, kuten myös hyvinvoinnistasi.

 

Arvostamme moninaisuutta työyhteisössä. Me uskomme, että erilaisuus ja erilaiset näkökulmat ovat luovan työn edellytyksiä. Toivomme hakijoiksi kaikenlaisia ihmisiä esimerkiksi ikään, sukupuoleen tai etnisyyteen katsomatta.

 

Potentiaalisten hakijoiden kanssa aloitetaan haastattelut viipymättä, ja työsuhde alkaa mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista on mahdollista kysellä tiistaina 10.5. Klo 14-16 välisenä aikana numerosta 0405530585 / Jenny Hotti.

 

Hae tuottajan  paikkaa tästä

 

Kurkista tuottajan työhön 👇

HubSpot Video

 

videolle-instagram

Videolle Instagram

Katso, miltä työn tekeminen meidän kanssa näyttää.