Ostopolku ja tarinankerronta_tyhjä

Ostopolku & video­mainonnan tarinan­kerronta

Opi luomaan toimivia tarinoita videon avulla kaikkiin ostopolun vaiheisiin

Videoiden käyttö on klassisesti painottunut ostopolun alkuvaiheeseen ja tunnettuuden lisäämiseen. Videon ollessa ylivoimainen tunteiden välittäjä, tiedon tiivistäjä ja huomion herättäjä, sitä kannattaa kuitenkin hyödyntää ostopolun kaikissa vaiheissa.

Tässä ilmaisessa webinaaritallenteessa käydään läpi millainen tarinankerronta, videotyypit ja jakelukanavat tyypillisesti toimivat parhaiten ostopolun eri vaiheissa. Webinaarin jälkeen osaat suunnitella paremmin videoita ostopolun kaikkiin vaiheisiin.

Kenelle videosarja on tarkoitettu?

Videosarja on tarkoitettu kaikille markkinoinnin, viestinnän ja myynnin ammattilaisille, jotka haluavat oppia hyödyntämään videota paremmin markkinoinnissaan.

Kouluttajasi video­markkinoinnin huipulta

Videolle-kouluttajasi: Henna Seppälä
Henna Seppälä

Käsikirjoittaja ja ohjaaja, Videolle

Henna on ihmisistä ja elokuvista kiinnostunut käsikirjoittaja ja ohjaaja sekä elokuva- ja televisiotutkimuksen maisteri. Hennan intohimona on tutkimisen ja luovan tekemisen yhdistäminen, sekä ihmislähtöisen mainonnan ja markkinoinnin suunnittelu. Erityisen mieluusti Henna käsikirjoittaa ja ohjaa dokumentaarisia henkilökuvia tai yhteiskunnallisia aiheita käsittelevää mainontaa.

Videolle-kouluttajasi: Tapio Haaja
Tapio Haaja

Päävideostrategi & kehitysjohtaja, Videolle

Tapiolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta videosta ja markkinoinnista. Ennen Videolle videotoimistoon siirtymistään Tapio toimi MTV:llä mtv-videopalvelun (ent. Katsomo) vetäjänä. Tämän lisäksi Tapio on toiminut MTV:llä videokehityspäällikkönä, perustanut MTV videoverkoston sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa.

Katso ilmainen webinaaritallenne