Coketv
39 jaksoa ja kohderyhmiin vetoavat vaikuttajat. CokeTV:tä voinee ansaitusti kutsua jo ilmiöksi, sillä viikoittain julkaistavien jaksojen kuusinumeroiset katsojaluvut ja sitoutuneet tilaajat tekevät Suomen CokeTV:stä Euroopan tuloksellisimman kansallisen CokeTV-kanavan.

Tavoitteet

Tuotantojen tavoitetaso ja viikoittainen katsojapalaute asettavat riman korkealle. Luovana toimistona toimi Miltton Creative, tuotannosta vastasi Videolle Productions ja mediatoimistona toimi Carat.

Jatkuvasti mielenkiinnon kohteitaan muuttavalle nuorelle kohderyhmälle tulee jaksoja ideoidessa kuunnella, mitä katsojilla ja trendejä asettavilla juontajilla on tuotannolle annettavaa. Kansainvälisistä trendeistä inspiroituminen on suunnitteluvaiheessa tärkeää, mutta tehdessä videoita nuorelle suomalaiselle kohderyhmälle kannattaa myös olla kärryillä siitä, mikä on kuumaa juuri suomalaiselle nuorelle.

Yhteistyö

Viikottain julkaistavien jaksojen tuotantojen suunnittelussa ja tuotannossa keskeiseksi voimavaraksi nousee avoin ja nopea kommunikaatio niin asiakkaan kuin kumppanitoimistojen välillä.

Saumaton yhteistyö voi yksinkertaisimmillaan tarkoittaa sopivimpien viestintäkanavien valikoimista toteuttavalle tiimille sekä jouhevan kommentoinnin mahdollistamista asiakkaalle.

Tulokset

Brändiviihteen tekemisen keskiössä ovat tulokset ja niiden jatkuva reflektointi.

CokeTV:tä tuotetaan Euroopan laajuisesti ja jokainen kohdemarkkina vastaa itse omasta tuotannostaan. Kohderyhmiä varten valitaan osuvat juontajat, ja jaksojen sisällöt kohtaavat kohderyhmän arjen ja haaveet. Tässä onnistuttiin tänä vuonna erittäin hyvin sillä maakohtaisessa vertailussa Suomi nousi onnistumisasteeltaan ykköseksi.

ILONA JA BENJAMIN KESÄTÖISSÄ!

ILONA JA BENJAMIN KESÄTÖISSÄ!

Tässä jaksossa Ilona ja Benjamin menevät vähän toisenlaisiin hommiin kuin mihin ovat tottuneet. Benjamin aloittaa McDonald'sissa kukonlaulun aikaan, kun taas Ilona starttaa päivävuorolla Tennispalatsissa Finnkinolla. Kuinka hyvin hurmaavat hostimme selviävät näistä duuneista?

TÄÄ ON EKOILLE LANEILLE!

TÄÄ ON EKOILLE LANEILLE!

Serverit solmuun! Scouppi vie Ilonan ja Benjaminin tutustumaan pelaamisen ihmeelliseen maailmaan. Jäävätkö käyttäjänimet LordiBOfficial ja Sk8ergirl_98 elämään, vai oliko tämänkertainen pelkkä yksittäinen kokeilu?

ILONA JA BENJAMIN VALHEENPALJASTUSTESTISSÄ!

ILONA JA BENJAMIN VALHEENPALJASTUSTESTISSÄ!

Ilona ja Benjamin yrittävät aluksi jekuttaa toisiaan ja menevät sen jälkeen valheenpaljastustestiin. Kuumottava testi saa juontajat kiemurtelemaan hermostuksissaan. Onko heillä jotain salattavaa?

BENJAMIN MUSASTUDIOLLA! VOIKO VARTISSA TEHDÄ BIISIN

BENJAMIN MUSASTUDIOLLA! VOIKO VARTISSA TEHDÄ BIISIN?

No nyt! Benjamin esittelee musastudionsa ja tuottajat, joiden kanssa ovat syntyneet hitit 'Naarmuja' sekä vastajulkaistu 'Juon sut pois'. Helpolla ei päästä, koska jakson haasteena on tehdä vartissa biisi!

Haluan oppia lisää videomarkkinoinnista