Bränditarinasta versoi vehreä palveluesittely
Ammattiviljelijät muodostavat monimuotoisen ja kansainvälisen asiakaskunnan erilaisine tarpeineen. Kekkilä vastaa kaikkiin näihin tarpeisiin vuosien kokemuksella, laadulla ja palvelulla. Tämä oli viesti, jolle pyhitettiin moniosainen videokokonaisuus eli modulaarinen videosarja, joka esitteli sekä Kekkilän brändiä että sen monipuolisia palveluita.

"Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. Videolle on hyvin ammattitaitoinen ja luova toimisto ja videomme on saanut paljon kiitosta kumppaneiltamme ympäri maailman. Videolle-tiimin kanssa oli mukava tehdä töitä, yhteistyö oli joustavaa ja ketterää. Haluamme ehdottomasti jatkaa yhteistyötä tulevaisuudessakin."

Sari Janatuinen, Art Director & Karoliina Moberg, Marketing Specialist

Pitkä historia, paljon palveluita

Kekkilällä on pitkä historia sekä laaja ymmärrys erilaisten ammattiviljelijöiden tarpeista. Kekkilä Professional halusi esitellä uutta ammattiviljeliöille suunniteltua brändiään tuomalla esiin erilaisille viljelijöille relevantteja teemoja sekä osaamistaan.

Suunnittelimme ja toteutimme yhdessä Kekkilän kanssa yrityksen monipuoliselle asiakaskunnalle yritysvideon, jossa esiteltiin Kekkilä Professional-brändin historiaa ja palveluita

Modulaarinen ratkaisu

Koska sanottavaa ja viljelijöiden erilaisia tarpeita oli paljon, video rakennettiin alusta saakka modulaariseksi viiden videon kokonaisuudeksi, jonka videot toimisivat myös itsenäisinä pätkinä. Myös spiikin piti lähtökohtaisesti tukea tätä itsenäistä jaottelua.

Visuaalinen ohjenuora oli etsiä aidosti Kekkilän toiminnassa mukana olevista kohteista mahdollisimman graafisia, visuaalisesti näyttäviä, mutta samalla ymmärrettäviä ja kertovia elementtejä.

Tietoa tyylillä

Puhuvien päiden, reportaasimaisen kerronnan ja peruskuvituksen sijaan rauhallisen spiikin kuljettaman, Kekkilän tehtailla, raaka-ainepelloilla ja asiakkailla kuvatun videon tarkoitus oli antaa potentiaaliselle ostajalle kokonaisvaltainen, tyylikäs ja uskottava esittely Kekkilä Professionalin toiminnasta.

Modulaarinen rakenne mahdollisti tietyille kohderyhmille suunnattujen viestien ja palveluiden näppärän erottamisen kokonaisuudesta jouhevamman vastaanottamisen parantamiseksi.

Brand Film

Brand Film

Growing Together

Growing Together

Lataa ilmainen videomarkkinoinnin opas

Lähetämme sinulle sähköpostiin kätevän oppaan, jonka avulla opit perusteet hetkessä.