Lehto raha
Nuoret aikuiset eivät aina ole se helpoin kohderyhmä. Uuden, perinteiselle tavalle vaihtoehtoa tarjoavan rahoitusratkaisun artikulointi voi myös tuottaa päänvaivaa. Yhdessä Lehto Groupin kanssa löysimme ratkaisut Singaporen vilinästä ja Balin sademetsistä, ja tuloksena syntyi vaikuttava mainosvideo.

"Olemme kaikin puolin tyytyväisiä yhteistyöhön ja lopputulokseen. Päädyimme Videolle-tiimiin, sillä heillä oli ennakkoluuloton asenne ja selkeästi erottuva idea, joka myös osoitti, että briiffausvaiheessa meitä oltiin kuunneltu tarkasti. Lopputulos vastasi ja jopa ylitti odotukset. Videon tunnelma ja viesti oli juuri mitä halusimme. Leikkaus sujui nopeasti ja toivomamme muutokset tehtiin nopealla toimitusajalla. Lisäksi viestintä oli vaivatonta. Työ eteni sovitusti ja meitä tiedotettiin tasaisin väliajoin, joten tarvetta ylimääräiseen viestittelyyn ei syntynyt."

Petri Kuutti, myyntijohtaja, Lehto Group

Uuden palvelun visualisointi videolle

Projektin tavoitteena oli tuottaa markkinointivideo uuden, fiksua vaihtoehtoa ASP-säästämiselle tarjoavan palvelun esittelemiseksi.

Kohderyhmänä olivat nuoret aikuiset, jotka eivät syystä tai toisesta ole pystyneet säästämään ensiasuntoaan varten.

Samaistuttava kokemus viestin ytimeen

Luovan ratkaisun lähtökohtana oli kuvata ymmärrystä kohderyhmään sopivan henkilön ajatusmaailmasta ja valinnoista.

Kulma osoittautui luonnolliseksi, sillä jokainen pitkälti kohderyhmää edustavasta työryhmästä pystyi samaistumaan käsikirjoituksen tarinaan. Viestin uppoaminen tekijöihin oli erityisen tärkeää, sillä tuotannon kuvaukset päätettiin toteuttaa alle viikon mittaisessa rypistyksessä Singaporessa ja Balilla.

Videokuvauksista materiaalia koko kampanjan tarpeisiin

Kun kuvauslokaatioiksi on valikoitunut Singaporen ja Balin kaltaisia paikkoja, on luonnollista tuottaa paikan päältä visuaalista markkinointimateriaalia moniin eri kanaviin ja tarkoituksiin.

Viikon kuvausmatkalta tuliaisina tuotiin mm. TV-, some- ja elokuvateatterikelpoiset versiot videosta sekä still-kuvat digi- ja ulkomainontaa varten.

Lehto Raha - Haluaisitko ihanan yksiön, kaksion tai kolmion Helsingistä tai Espoosta?

Lehto Raha - Haluaisitko ihanan yksiön, kaksion tai kolmion Helsingistä tai Espoosta?

Lehto Groupin Lehto Raha -rahoituspalvelun markkinointivideo nuorten aikuisten kohderyhmälle.

Haluan oppia lisää videomarkkinoinnista