case-reima-cities-header
Kuvankaunis Helsinki on neljän vuodenajan kaupunki, jossa riittää lapsiperheille tekemistä ja touhuamista. Olimme Reiman kanssa yhtä mieltä siitä, että tämän viestin viemiseen parhaiten soveltuu tunnelmallinen video. Hero-filkalla kampanjaan löytyi kärki, ja insights-tarinat tuovat portaaliin lisäsisältöä. Nauttikaa - niin teimme mekin.

"Etsimme ketterää, tinkimätöntä ja hyvillä tyypeillä varustettua kumppania sisältöjen suunnitteluun ja tuottamiseen. Kriiterejä jotka eivät yleensä toteudu yhdessä paikassa. Videolle lunasti nämä kaikki."

Topi Lintukangas, Director, Brand and Marketing, Reima

Laadukasta sisältöä parantamaan lapsiperheiden kaupunkielämää

Reiman tavoitteena oli rakentaa kansainvälinen sisältöpalvelu lapsiperheille, jotka etsivät ajanviettopaikkoja aktiiviseen elämään ympäri maailmaa.

Yksi sivuston tarkoituksista on tarjota paikallisten ihmisten suosikkipaikkoja kaikkien tutkittavaksi, ja tämän markkinoimisen yhdeksi kärjeksi Reima valitsi videon.

Kaupunkikohtainen tarina sekä paljon vinkkejä

Sivuston Helsinki-osuus rakentuu sekä tarinallisesta ja lapsiperheen elämää kaupungissa kuvaavasta hero-filmistä että useasta paikallisten suosikkipaikkoja esittelevästä insights-videosta.

Suuren sisältömäärän tuottaminen vaatii sujuvaa viestintää

Helsinkiä koskevia videoita on kuvattu kaikkina vuodenaikoina.

Jotta näin laaja tuotanto sujuu eheästi, täytyy projektiin liittyvistä asioista pystyä puhumaan avoimesti ja ymmärryksellä. Avoimuus viestinnässä läpi monitasoisen projektin mahdollisti tuotannon onnistuneen läpiviennin.

Reima Cities - Helsinki

Reima Cities - Helsinki

Reima Cities brings together local influencers' insight about the best places to play in. See the city through their eyes.

Haluan oppia lisää videomarkkinoinnista