case-verisure-header
On eri asia kertoa mitä kodinturvapalveluita on saatavilla ja kuvailla niiden ominaisuuksia kuin kertoa asiasta asukkaan – tässä tapauksessa myös asiakkaan – näkökulmasta. Verisuren turvallisuuspalveluiden markkinoinnin tueksi loimme sarjan asiakastarinoita, joissa Verisuren asiakkaat kertovat itse miltä tuntuu, kun kodin turvallisuus on kunnossa.

"Arvostan erityisesti näkemyksellisyyttä ja tarvittaessa omien näkemyksiemme haastamista. En halua kumppania, joka vain toteuttaa asiakkaan visiota ja nostaa kädet ylös, jos lopputulos ei ole hyvä. Yhdessä tekeminen asiakkaan kanssa on kaiken a ja o ja siihen olen ollut erittäin tyytyväinen."

Titta Jaakkola, Head of Communications, Verisure

Puheenvuoro turvallisuudesta

Tarkoitus oli saada katsoja pohtimaan oman perheensä ja kotinsa turvallisuutta. Syntyi Verisuren asiakkaiden tarinoista koostuva dokumentaarinen videosarja.

Jokaisessa videossa yksi henkilö saa puheenvuoron kodin turvallisuuteen liittyvistä kokemuksistaan.

Tunteella ja omin sanoin

Lähestyimme turvallisuusteemaa inhimillisten tunteiden kautta. Halusimme antaa oikeiden asiakkaiden kertoa heille tapahtuneista uhkaavista tai läheltä piti -tilanteista.

Suunnittelimme jokaisen videon tarinan päähenkilönsä näköiseksi ja kuuloiseksi. Kuvasimme ihmisiä heidän kotonaan tai yrityksessään, heidän omassa tutussa ympäristössään. Näin saimme välitettyä katsojalle tarinan lisäksi päähenkilön persoonaa ja maailmaa.

Samaistuminen saa katsojan mukaan

Halusimme välittää aidon tunteen myyntipuheen sijaan. Dokumentaarisen tyylin ansiosta videot muodostuivat päähenkilöidensä näköisiksi.

Tarinoiden uskottavuudesta ja aitoudesta ei tingitty ja päähenkilöt saivat kertoa tarinansa omalla tavallaan. Näin saavutettiin samaistuttavia ja tunteisiin vetoavia videoita.

Heikkilöiden koti ja lemmikit pelastuivat

Heikkilöiden koti ja lemmikit pelastuivat

Heikkilän perhe oli vähällä menettää lemmikkinsä ja kotinsa tulipalossa. Verisuren hälytyskeskuspäivystäjän nopean toiminnan ansiosta perhe säästyi pahimmalta.

Murto taidelasistudiolla

Murto taidelasistudiolla

Yrityksen tiloihin tehty murto ei aiheuta ainoastaan taloudellisia vahinkoja vaan voi keskeyttää toiminnan ja aiheuttaa valtavasti lisätyötä, puhumattakaan mielipahasta.

Verisuren hälytysjärjestelmä karkotti murtovarkaan

Verisuren hälytysjärjestelmä karkotti murtovarkaan

Helsingin Pakilassa sijaitsevaan ravintola PPK:hon on murtauduttu viimeisen viiden vuoden aikana useita kertoja. Katso videolta yrittäjän kokemuksia kohtaamistaan murroista ja miten Verisuren hälytysjärjestelmä on heitä auttanut.

En olisi saanut apua näin nopeasti ilman Verisurea

”En olisi saanut apua näin nopeasti ilman Verisurea”

Miska Argillander odotti puolisoaan kotiin arki-iltapäivänä, kun huomasi ulkovarastossa epämääräisen henkilön. SOS-hälytys Verisuren hälytyskeskukseen toi avun nopeasti paikalle.

Haluan oppia lisää videomarkkinoinnista