case verkkokauppa
Tiesittekö jo ennestään, että Verkkokauppa.comista saa myös lastentarvikkeita? Emme mekään, ennen kuin saimme tilaisuuden suunnitella ja toteuttaa aiheesta sarjan videoita. Koko maan kattava kiinnostus istuvan presidentin perheenlisäykseen tarjosi täydellisen ajankohdan kertoa asiasta.

"Videot viestivät hyvällä tavalla laajaa lastentarvikevalikoimaamme ja halpoja hintojamme. Yhteistyö sujui erinomaisesti ja videoista tuli oikein hauskoja ja laadukkaan näköisiä."

Esa Hjerppe, Web-myynti- ja markkinointijohtaja

Lastentarvikkeet koko valtakunnalle

Verkkokauppa.com halusi lisätä tietoisuutta laajasta ja edullisesta lastentarvikevalikoimastaan. Presidentin perheenlisäyksen synnyttämä mediahuomio tarjosi luontevan ja ajankohtaisen tilaisuuden tälle viestille.

Suunnittelimme ja toteutimme yhdessä Verkkokauppa.comin kanssa videosarjan, jossa presidentillinen hahmo saapuu Verkkokauppa.comin myymälään ostamaan vastasyntyneelle vauvalleen lastentarvikkeita.

Presidentti ilman kasvojakin

Koska lastentarvikkeisiin liittyviä viestejä (vaipat, hinta-laatu -suhde, laaja valikoima sekä kotiinkuljetus) oli monta, viestit oli luontevinta jakaa kolmelle eri videolle.

Loimme tunnistettavan presidentillisen hahmon ilman kasvoja ja ääntä käyttämällä yksinkertaisia elementtejä, kuten puvustusta, rajausta sekä muiden asiakkaiden reaktioita.

Presidentti sai ”äänen” rouvansa kanssa käytävän humoristisen tekstiviestikeskustelun avulla.

Äänetön toimii hyvin somessa

Äänen ja kasvojen pois jättäminen oli luonnollisesti taloudellisesti järkevin toteutustapa, mutta se tarjosi samalla katsojalle oivaltamisen ilon päähenkilön ”arvoituksellisesta” identiteetistä.

Tekstiviestitse käyty dialogi mahdollisti videoiden toimivuuden myös äänettömänä somessa ilman että videoiden tunnelma ja viestit kärsivät.

Videon sävyä sekä tekstaavien henkilöiden suhdetta ajatellen tekstaridialogi tarjosi vapauden kokeilla erilaisia tyylejä jäykän asiallisesta emojitulvaan.

Lastentarvikkeita koko valtakunnalle! Osa

Osa 1

Vaippaostoksilla

Lastentarvikkeita koko valtakunnalle! Osa

Osa 2

Vaunujen tarkastus

verkkokauppa

Osa 3

Muistitko kaiken?

Lataa ilmainen videomarkkinoinnin opas

Lähetämme sinulle sähköpostiin kätevän oppaan, jonka avulla opit perusteet hetkessä.