Dokumentaarisissa videoissa hyödynnetään perinteisiä dokumenttielokuvan keinoja markkinointitarkoituksiin. Dokumentaarinen tyyli eroaa merkittävästi mainosmaisista yritysesittely- ja brändivideoista nimenomaan aitoudellaan ja dokumentaariset videot ovat ennen kaikkea aitousviestintää. Dokumentaarinen video tarkoittaa kerrontaa, joka esittelee ihmiset, asiat ja tapahtumat sellaisina kuin ne todellisuudessa ovat.

Viihdyttävä

 

Dokumentaarista videota voidaan kutsua myös nimellä minidokumentti tai yritysdokumentti. Tyypillisesti tällainen video on muutamien minuuttien mittainen. Tärkeintä on pitää katsojan mielenkiintoa yllä läpi videon, oli video minkä mittainen tahansa.

 

Samaistuttava

 

Dokumentaarisen videon tarkoitus on esittää yrityksen ihmiset ja olemassaolon tarkoitus samaistuttavalla tavalla. Dokumentaarinen tyyli sopii videoihin, joissa halutaan korostaa yrityksen tai muun tahon arvoja, toimintatapoja ja ihmisiä, kun taas perinteiset mainossisällöt esittelevät yrityksen, sen tuotteet tai palvelut suoraan asiakkaan näkökulmasta hyötyjen kautta.

 

Vaikuttava

 

Koska dokumentaarinen video mainostaa yritystä ilman mainonnan tyypillisiä keinoja, voi se olla perinteistä videomainontaa vakuuttavampi ja houkuttelevampi. Dokumentaarisessa tyylissä ei hyödynnetä mainonnan keinoja, vaan annetaan katsojalle tilaa päättää, samaistuuko hän näkemäänsä. Jos katsojan arvot kohtaavat yrityksen arvojen kanssa, voi video tehdä katsojaan suurenkin vaikutuksen.

 

Dokumentaarinen video mielessä?

Kerro videotarpeestasi, me kerromme miten voimme auttaa.

HubSpot Video
Pride in Progress
HubSpot Video
Pidä saaristo siistinä - Minun saaristoni
HubSpot Video
LähiTapiola - Anna-Marian tarina
HubSpot Video
FCG - Elämäntöitä
HubSpot Video
Reima - Helsinki
HubSpot Video
Pohjola Vakuutus - Asiakastarina
HubSpot Video
Pohjola Vakuutus - Asiakastarina
HubSpot Video
Suomi vs. Rap -dokumentti
HubSpot Video
Veripalvelu - Emman tarina
HubSpot Video
Panasonic - Fiiliksissä ilmalämpöpumpuista
HubSpot Video
TAF - Millenium Talks

Muut videot ja still-kuvaus

Etkö ole ihan varma, millaista videosisältöä kaipaat, tai mitä videotuotannolta pitäisi odottaa? Tarvitsetko esimerkiksi opastusvideon tai tapahtumakuvauksen, vai onko kyse laajemmasta brändin rakentamisesta tai videomarkkinoinnista? Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva videokonsepti, joka täyttää hurjimmatkin haaveesi.

Videot tavoitteen mukaan

  • Bränditunnettuus ja liidien hankinta
  • Tuotteen tai palvelun selittäminen ja myynnin kasvattaminen
  • Asiakaspalvelu ja odotusten ylittäminen oston jälkeen

Miksi Videolle?

Olemme täyden palvelun videotoimisto. Yhdistämme digikanava-, strategia- ja markkinointiosaamisen laadukkaaseen videotuotantoon. Suunnittelemme, käsikirjoitamme ja tuotamme videoita online-sarjoista mainoselokuviin ja havainnollistavista animaatioista sosiaalisen median sisältöihin.

  • Ymmärrys siitä, millainen video toimii eri digikanavissa
  • Tavoitteista ja kohderyhmistä johdettua suunnittelua
  • Oma tuotantotiimi takaa laadun, ketteryyden ja tehokkuuden

Asiakkaitamme

Video mielessä?

Niin meilläkin. Kerro videotarpeestasi, me kerromme miten voimme auttaa.