Dokumentaarinen video vakuuttaa aitoudellaan

Dokumentaarisissa videoissa hyödynnetään perinteisiä dokumenttielokuvan keinoja markkinointitarkoituksiin. Dokumentaarinen tyyli eroaa merkittävästi mainosmaisista yritysesittely- ja brändivideoista nimenomaan aitoudellaan ja dokumentaariset videot ovat ennen kaikkea aitousviestintää. Dokumentaarinen video tarkoittaa kerrontaa, joka esittelee ihmiset, asiat ja tapahtumat sellaisina kuin ne todellisuudessa ovat.

Viihdyttävä

Dokumentaarista videota voidaan kutsua myös nimellä minidokumentti tai yritysdokumentti. Tyypillisesti tällainen video on muutamien minuuttien mittainen. Tärkeintä on pitää katsojan mielenkiintoa yllä läpi videon, oli video minkä mittainen tahansa.

Samaistuttava

Dokumentaarisen videon tarkoitus on esittää yrityksen ihmiset ja olemassaolon tarkoitus samaistuttavalla tavalla. Dokumentaarinen tyyli sopii videoihin, joissa halutaan korostaa yrityksen tai muun tahon arvoja, toimintatapoja ja ihmisiä, kun taas perinteiset mainossisällöt esittelevät yrityksen, sen tuotteet tai palvelut suoraan asiakkaan näkökulmasta hyötyjen kautta.

Vaikuttava

Koska dokumentaarinen video mainostaa yritystä ilman mainonnan tyypillisiä keinoja, voi se olla perinteistä videomainontaa vakuuttavampi ja houkuttelevampi. Dokumentaarisessa tyylissä ei hyödynnetä mainonnan keinoja, vaan annetaan katsojalle tilaa päättää, samaistuuko hän näkemäänsä. Jos katsojan arvot kohtaavat yrityksen arvojen kanssa, voi video tehdä katsojaan suurenkin vaikutuksen.

Dokumentaarinen video mielessä?

Kerro videotarpeestasi, me kerromme miten voimme auttaa.


Pride in Progress

Näyttökuva 2021-8-16 kello 10.38.31-1-1-1-1

Muut videot ja still-kuvaus

Etkö ole ihan varma, millaista videosisältöä kaipaat, tai mitä videotuotannolta pitäisi odottaa? Tarvitsetko esimerkiksi opastusvideon tai tapahtumakuvauksen, vai onko kyse laajemmasta brändin rakentamisesta tai videomarkkinoinnista? Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva videokonsepti, joka täyttää hurjimmatkin haaveesi.

Asiakkaitamme

logo-coca-cola
logo-business-finland
logo-fortum
logo-fsecure
logo-hobbyhall
logo-kone
1200px-Metso_Outotec_Logo.svg
logo-mtv
logo-nelonen
logo-reaktor
logo-stora-enso
logo-veikkaus
logo-lahitapiola
logo-rovio

Dokumentaarinen video mielessä?

Niin meilläkin. Kerro videotarpeestasi, me kerromme miten voimme auttaa.