Rekrytointi­video rakentaa työnantaja­brändiä

Rekrytointi on markkinointia, ja potentiaaliselle työntekijälle erotut videoilla siinä missä muillekin. Rekrytointivideolla voit esitellä yrityskulttuuria, vinkata avoimista paikoista, kertoa työntekijöiden ja kollegoiden uratarinoita muistettavalla tavalla ja poimia parhaat talentit markkinoilta. Video on erinomainen tapa houkutella parhaita osaajia töihin ja viestiä työantajamielikuvaa houkuttelevasti.

Rekrytointivideo rakentaa työnantajakuvaa

Rekrytointivideo on usein paljon muutakin kuin tietystä avoimesta positiosta kertova video. Vaikka videon pääasiallinen tarkoitus olisi etsiä tiettyyn positioon osaaja, kertoo se aina laajempaa kuvaa yrityksestä työnantajana. Siksi videoilla voidaan myös rakentaa työnantajabrändiä ja välittää haluttua viestiä yrityksestä.

Rekrytointivideot LinkedInissä

LinkedIn on yritysten näkökulmasta erinomainen kanava houkutella osaamista ja rakentaa työnantajabrändiä, ja LinkedInissä kohtaavatkin yritykset ja uusia haasteita ja uramahdollisuuksia etsivät osaajat. Myös videomarkkinoinnin kannalta LinkedIn on tehokas kanava ja videomarkkinointi onkin yleistynyt LinkedInissä. Vuonna 2019 87 % LinkedIn-videomarkkinointia tehneistä kuvailivat LinkedIniä tehokkaaksi kanavaksi.

Rekrytointivideo mielessä?

Ota meihin yhteyttä niin rakennamme tarjouksen rekrytointi- tai työnantajamielikuvavideosta toiveidesi ja tarpeidesi perusteella.

Näyttökuva 2021-8-16 kello 10.38.31-1-1-1-1

Muut videot ja still-kuvaus

Etkö ole ihan varma, millaista videosisältöä kaipaat, tai mitä videotuotannolta pitäisi odottaa? Tarvitsetko esimerkiksi opastusvideon tai tapahtumakuvauksen, vai onko kyse laajemmasta brändin rakentamisesta tai videomarkkinoinnista? Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva videokonsepti, joka täyttää hurjimmatkin haaveesi.

Asiakkaitamme

logo-coca-cola
logo-business-finland
logo-fortum
logo-fsecure
logo-hobbyhall
logo-kone
1200px-Metso_Outotec_Logo.svg
logo-mtv
logo-nelonen
logo-reaktor
logo-stora-enso
logo-veikkaus
logo-lahitapiola
logo-rovio

Rekrytointivideo mielessä?

Niin meilläkin. Kerro videotarpeestasi, me kerromme miten voimme auttaa.