Rekrytointi on markkinointia, ja potentiaaliselle työntekijälle erotut videoilla siinä missä muillekin. Rekrytointivideolla voit esitellä yrityskulttuuria, vinkata avoimista paikoista, kertoa työntekijöiden ja kollegoiden uratarinoita muistettavalla tavalla ja poimia parhaat talentit markkinoilta. Video on erinomainen tapa houkutella parhaita osaajia töihin ja viestiä työantajamielikuvaa houkuttelevasti.

Rekrytointivideo rakentaa työnantajakuvaa

 

Rekrytointivideo on usein paljon muutakin kuin tietystä avoimesta positiosta kertova video. Vaikka videon pääasiallinen tarkoitus olisi etsiä tiettyyn positioon osaaja, kertoo se aina laajempaa kuvaa yrityksestä työnantajana. Siksi videoilla voidaan myös rakentaa työnantajabrändiä ja välittää haluttua viestiä yrityksestä.

 

Rekrytointivideot LinkedInissä

 

LinkedIn on yritysten näkökulmasta erinomainen kanava houkutella osaamista ja rakentaa työnantajabrändiä, ja LinkedInissä kohtaavatkin yritykset ja uusia haasteita ja uramahdollisuuksia etsivät osaajat. Myös videomarkkinoinnin kannalta LinkedIn on tehokas kanava ja videomarkkinointi onkin yleistynyt LinkedInissä. Vuonna 2019 87 % LinkedIn-videomarkkinointia tehneistä kuvailivat LinkedIniä tehokkaaksi kanavaksi.

Rekryvideo mielessä?

Kerro videotarpeestasi, me kerromme miten voimme auttaa.

HubSpot Video
Ambientia - Joonas Tikkanen
HubSpot Video
Rovio - Petri Hyökyranta
HubSpot Video
LähiTapiola - Elämänturvaaja
HubSpot Video
Metso - #MetsoLife
HubSpot Video
Sympa - Careers
HubSpot Video
HSY - Meillä töissä
HubSpot Video
Uponor - Meet our people
HubSpot Video
Verisure
HubSpot Video
Norra - Emman tarina
HubSpot Video
Verisure - Marketing contact center

Muut videot ja still-kuvaus

Etkö ole ihan varma, millaista videosisältöä kaipaat, tai mitä videotuotannolta pitäisi odottaa? Tarvitsetko esimerkiksi opastusvideon tai tapahtumakuvauksen, vai onko kyse laajemmasta brändin rakentamisesta tai videomarkkinoinnista? Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva videokonsepti, joka täyttää hurjimmatkin haaveesi.

Videot tavoitteen mukaan

  • Bränditunnettuus ja liidien hankinta
  • Tuotteen tai palvelun selittäminen ja myynnin kasvattaminen
  • Asiakaspalvelu ja odotusten ylittäminen oston jälkeen

Miksi Videolle?

Olemme täyden palvelun videotoimisto. Yhdistämme digikanava-, strategia- ja markkinointiosaamisen laadukkaaseen videotuotantoon. Suunnittelemme, käsikirjoitamme ja tuotamme videoita online-sarjoista mainoselokuviin ja havainnollistavista animaatioista sosiaalisen median sisältöihin.

  • Ymmärrys siitä, millainen video toimii eri digikanavissa
  • Tavoitteista ja kohderyhmistä johdettua suunnittelua
  • Oma tuotantotiimi takaa laadun, ketteryyden ja tehokkuuden

Asiakkaitamme

Video mielessä?

Niin meilläkin. Kerro videotarpeestasi, me kerromme miten voimme auttaa.