Suomen historian suurin
video­markkinoinnin virtuaali­tapahtuma

0 Tuntia sisältöä

0 Sessiota
0 Puhujaa

Katso livenä tai tallenteena

Mitä videomarkkinoinnista pitää tietää vuonna 2024?

Vastaamme kysymykseen järjestämällä Suomen historian kattavimman videoaiheisen virtuaalitapahtuman, jossa tekijät, tietäjät ja taiteilijat pääsevät kertomaan oman näkemyksensä videoista ja niiden tekemisestä. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille videomarkkinoinnista kiinnostuneille markkinoinnin, viestinnän ja videotuotannon ammattilaisille.

Ilmoittaudu mukaan ja hyppää videovirran vietäväksi!

Tapahtumassa puhujina

anttihyyrynen2023_kuva_arttumuukkoen

Antti Hyyrynen
Ammattimuusikko (Stam1na), esikoiskirjailija, tuottaja, ohjaaja, käsikirjoittaja ja leikkaaja

Essi Bly

Essi Bly
Content Manager, Team Lead (Social Media & Influencer Marketing), Valio

Lasse Nikkari

Lasse Nikkari
Päällikkö, formaatit ja brändiviihde, Sanoma Media Finland

Jon-mowat-1024x913

Jon Mowat
Co-Founder and Managing Director of Hurricane Media (UK)

Antonio Abalos

Antonio Abalos
CEO, Amarillo Yellow, ex-Netflix marketing director EMEA (ES)

Jaakko Lyytinen

Jaakko Lyytinen
Toimittaja/tuottaja, Helsingin Sanomat

Ohjelmassa luvassa

It's Time To Rethink Creativity

Matthew Hearle, Creative Strategist, TikTok

Advertising has changed. Storytelling has changed. Creativity has changed. But the opportunities are greater than ever. In this session, Matthew Hearle, creative strategist at TikTok, will break down what the keys to succeeding on TikTok are and how to harness TikTok creativity for your brand.

Mimmit sijoittaa: ilmiöittämisen taito 

Mimmit sijoittaa

Kuinka ilmiö luodaan? Erottautuminen ja keskustelun herättäminen ovat vain harvoin sattumaa. Mimmit kertovat puheenvuorossaan lumipalloefektin lailla toimivasta syntyprosessista ilmiöiden taustalla ja systemaattisesta työstä sen pohjalla. Ymmärrä momentumin analogia ja monikanavaisuuden hyödyntäminen osana prosessia – ja inspiroidu!

Miksi ja miten Gigantti rakensi somevideokoneistonsa?

Sami Särkelä & Miiko Metsäaho, Gigantti

Gigantti tuottaa suuret määrät somevideoita useisiin eri kanaviin. Sessiossa Gigantin Sami Särkelä kertoo miksi somevideot ovat tärkeä osa Gigantin liiketoimintaa ja Miiko Metsäaho avaa kuinka Gigantin somevideokoneisto käytännössä toimii.

Merkityksellisyys liikkuvan kuvan keinoin - @valiofi matka TikTokissa

Essi Bly, Valio

Liikkuva kuva on kuluneen vuoden aikana saanut tuhannet ja taas tuhannet ihmiset innostumaan, luonut tarpeita tyhjästä sekä tyhjentänyt kauppojen hyllyjä. Se on keino luoda tunne läsnäolosta, syventää valittuja viestejä ja luoda merkityksellisyyttä. Jos tiivistäisin Valion matkan TikTokissa yhteen lauseeseen, kuuluisi se seuraavalla tavalla: ei voi onnistua, jos pelkää epäonnistua.

Supercharge your video results with reels and AI

Jaana Karjalainen, META

Today attention needs to be won and creativity is the solution. How can you leverage Reels and AI to supercharge your performance and brand results? What are the possibilities and how to get started?

Äly ja tunne—leikkauksen dramaturginen tanssi

Ben Mercer, Leikkaaja (mm.Tuntematon sotilas)

Materiaalin konkretian täsmääminen viestin temaattiseen abstraktioon. Elokuvaleikkaajan näkemyksiä, miten tasapainotellaan kerronnassa äly- ja tunnetason välillä.

The new creative landscape

Lars Zelander, YouTube

The fluidity in our media landscape and calls for a new type of orchestration that only AI can solve. What does that mean for creativity and what creative choices and tunings can we make to gain competitive advantage? 

Sosiaalinen rekrytointi & työntekijälähettiläät vol. 2

Susanna Rantanen, Emine

Mitä on sosiaalinen rekrytointi ja työntekijälähettilyys vuonna 2024? Tässä sessiossa opit kuinka hyödynnät modernisti sosiaalista mediaa ja työntekijälähettiläitä rekrytointiprosessissa ja työnantajamielikuvan kehittämisessä.

Beyond Streaming

Antonio Abalos, EX-Netflix Marketing Director EMEA

Promoting video content goes beyond VOD platforms and broadcasters. Adapted channel-based video strategies are the new trend to engage viewers and subscribers.

"Huhut kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja"

Joonas Imeläinen, Sanoma

Jotkut ovat kuopanneet televisiota jo pitkään. TV:llä menee kuitenkin vahvasti. TV muuttaa toki muotoaan, rajat hämärtyvät, mutta sisältö kiinnostaa kuluttajia edelleen ja TV on edelleen vahva väline mainostajien viesteille.

Kirottu luovuus!

Antti Hyyrynen, Stam1na

Luovaan työhön ei voi kuulua valmiita kaavoja, mutta jotkin asiat tuntuvat toistuvan. Kuinka lähestyä vanhoja ongelmia uusin ideoin?

Tekoälyn käyttö videosisällön tuotannossa

Roope Rainisto, AI Artist & Co-founder, Varjo

Katsaus miten generatiivista tekoälyä on mahdollista hyödyntää videosisällön tuotannossa nyt ja lähitulevaisuudessa.

Kärpylistä Härkyli - Tarinankerronnan voima

Gogi Mavromichalis, Mediapersoona & yrittäjä

Miten mielikuvitus ja nerokas tarinankerronta loi pienestä huonekärpäsestä ilmiön jota koko kansa alkoi seuraamaan, ja josta jopa media kiinnostui. Vuoden esiintyjä -Venlalla palkittu Gogi kertoo tarinankerronnan voimasta ja sen mahtavasta vaikutuksesta ihmisiin. 

Twilight Zone - Pelon rajalla brändiviihteen kanssa

Lasse Nikkari, Sanoma Media Finland

3 vuotta ja 3 oppia brändiviihdetuotannoista Suomen suurimman monimediatalon näkökulmasta. Onko pelkoon aihetta?

Videomarkkinoinnin trendit 2024

Tapio Haaja & Tuomo Sinkkonen, Videolle

Mitkä ovat tämän hetken kuumimmat puheenaiheet videomarkkinoinnin osalta? Mitkä näistä ilmiöistä jäävät vain tähdenlennoiksi ja mitkä ovat tulleet jäädäkseen myös tulevan vuoden osalta? Näemmekö kenties uuden tiktokin syntymän, entä muuttuvatko tarinankerronnan lait totaalisesti?

Videollen ennustajaukot Tapio Haaja ja Tuomo Sinkkonen luovat katsauksen kristallipalloon ja perkaavat yli 10 vuoden kokemukseen – ja vähän myös fiilikseen pohjaten listauksen vuoden 2024 videomarkkinoinnin tärkeimmistä trendeistä, jotka juuri sinun tulee tietää!

Videon rooli Inderesin liiketoiminnassa

Verneri Pulkkinen & Eero Alasuutari, Inderes

Verneri ja Eero kertovat, miten Inderes hyödyntää videoviestintää eri kohderyhmien tavoittamisessa ja viestin välittämisessä.

Mainonnan yhteiskunnalliset ja kulttuuriset merkitykset: Kriittisiä ja eettisiä näkökulmia mainontaan

Henna Seppälä, Videolle

Miksi meillä on mainontaa ja millainen merkitys sillä on meille? Mainonta, erityisesti videomuodossaan, on tehokasta ja sillä on meihin vaikutusta. Siksi mainonnalla on myös vastuu siitä, millaisia käsityksiä ympäröivästä maailmasta se meille välittää. Tässä puheenvuorossa pohditaan kriittisestä ja eettisestä näkökulmasta mainontaa ja sen merkityksiä, sekä erityisesti videomainonnan roolia ympäröivän todellisuutemme kuvaamisessa representaatioiden kautta.

Becoming the Ultimate Video Marketer

Jon Mowat, Co-Founder and Managing Director of Hurricane Media
Do you have what it takes to become the ultimate video marketer?


In this session, Jon will explore the essential capabilities required for success in video marketing. Drawing from the theory outlined in his book, he will guide you on a journey, providing valuable insights into understanding your audience, identifying the most effective types of videos, and optimising your approach at various stages of the digital funnel.

Jon will reveal his magic formula for creating impactful video content that will enable you to significantly improve your ROI. Don’t miss out on this opportunity to master the art of video marketing.

Uusi sävy kartalla: Miten generatiivinen tekoäly voi värittää luovaa työtä

Jukka Niittymaa, Sherpa

Sukellamme Jukan johdolla generatiivisten tekoälyjen luovuuden maailmaa mullistaviin vaikutuksiin. Käsittelemme tiivistettynä generatiivisen tekoälyn ja luovan työskentelyn yhteenliittämisen mahdollisuuksia, haasteita ja tulevaisuutta, avaten kiehtovan keskustelun teknologian ja luovuuden kehittyvästä suhteesta.

Aktivoi verkkosivusi videobotilla

Matias Mäenpää, Videobot

Internet oli tekstiä, nyt se on videota. Tässä sessiossa opimme kuinka saada suurimmat tehot irti videoista yritysten verkkosivuilla. Kuule viimeisimmät vinkit kuinka luoda käyttäjäkokemus joka tuo tuloksia asiaskaspolun jokaisessa vaiheessa käyttäen interaktiivisia videofunneleita. Käytännön esimerkkeistä voit ammentaa oppeja arkeesi heti.

Livejournalismin voima – näin syntyy HS:n Musta laatikko

Jaakko Lyytinen, Helsingin Sanomat

Musta laatikko -esityksissä eli livejournalismissa HS:n toimittajat ja valokuvaajat kertovat tositarinoita teatterin lavalla. Jaakko Lyytinen kertoo, miten HS:n suosittu Musta laatikko -esitys syntyy ja miten esityksissä hyödynnetään videoita osana immersiivistä tunnekokemusta.

Arvojen välittäminen taiteella

Yeboyah, Artisti

Tässä sessiossa keskustelemme Elovena Visual EP:llä breikanneen Yeboyahin kanssa siitä, kuinka arvoja voidaan välittää taiteella. Syvällisessä keskustelussa teemoina mm. rohkeus, riskinotto, tunteiden herättäminen ja sisällön arvopohjaisuuden merkitys.

Osallistuminen on maksutonta

Ilmoittaudu Suomen suurimpaan videomarkkinoinnin tapahtumaan

Kuka on Videolle ja miksi järjestämme Videomarkkinointi 2024 tapahtuman?

Videomarkkinoinnin maailmassa ainoa pysyvä asia on muutos. Videomarkkinointi 2024 syntyi halustamme sanoittaa tätä muutosta ja tarjota vuosittain järjestettävä foorumi, jossa videomarkkinoinnista kiinnostuneet ammattilaiset voivat oppia yhdessä videokentän tuoreimmista virtauksista. Päästämällä ääneen 30 alan näkijää ja tekijää, uskomme parantavamme suomalaisen videomarkkinoinnin mahdollisuuksia kehittyä ja menestyä.


Videolle on Suomen johtava videomarkkinoinnin toimisto. Työllistämme yli 30 videomarkkinoinnin ammattilaista. Osaamisemme kattaa koko videomarkkinointiprosessin mediasuunnittelusta käsikirjoittamiseen ja tuotantoon. Liityimme osaksi Sanomaa vuonna 2022.