Videolle sai Business Finlandilta 100 000 euroa kehitysrahoitusta – tältä kehityshanke näyttää

Tapio Haaja

Tapio Haaja
24. huhtikuuta 2020

Videolle sai Business Finlandilta 100 000 euroa kehitysrahoitusta – tältä kehityshanke näyttää
Videolle Blogi

Videolle Productions on saanut Business Finlandilta 100 000 euroa kehitysrahoitusta koronavirusepidemiasta riippumattomien uusien liiketoimintamallien kehittämiseen. Tässä kirjoituksessa kerromme kehityshankkeestamme sekä koronakriisin vaikutuksesta liikentoimintaamme.

 

 

Business Finlandin liiketoiminnan kehitysrahoitus häiriötilanteissa on herättänyt paljon keskustelua viime päivinä. Läpinäkyvyyden lisäämiseksi haluamme kertoa avoimesti kehityshankkeestamme sekä koronatilanteen vaikutuksesta liiketoimintaamme. Business Finlandin rahoitus on tarkoitettu koronakriisistä kärsivien Suomessa toimivien yritysten liiketoimintamallien kehittämiseen.  

 

Meillä kriisi on näkynyt asiakastöiden ja tuotantojen peruuntumisena tai siirtymisenä ja konkreettisesti myynnin merkittävänä laskuna. Liiketoimintamme tärkeä osa-alue eli videoiden kuvaaminen perustuu etenkin suurissa tuotannoissa pitkälti lähikontakteihin, ja siksi isoa osaa suunnitelluista kuvauksista ei tässä tilanteessa olla voitu järjestää. Tilanteesta johtuen suurin osa henkilökunnastamme on osa-aikaisesti lomautettuna tuotantojen määrän laskusta johtuen.

 

Kehityshanke: Videomarkkinoinnin teknologia

 

Videotuotannon rinnalle olemme tehneet selvitystyötä ja rakentaneet roadmapia digitaalisen videomarkkinoinnin teknologiasta ja/tai palvelusta, joka keskittyy ratkaisemaan ongelmia, joita olemme havainneet tehdessämme suuria määriä videoversiointeja digitaalisen markkinoinnin tarpeisiin. Idea on kansainvälinen projekti, jonka suunnitteluun vapautui resursseja koronakriisin hiljennettyä kevään mittaan suuren osan tilauskannastamme. 

 

Business Finlandin kehitysrahoituksen avulla tarkoituksemme on vähentää lomautuksia ja edetä kehityshankkeessa seuraavasti:

 

1. Kristallisoida palvelun idea tekemällä markkinatutkimusta nykyisistä toimijoista ja markkinan ongelmista

2. Rakentaa verkosto potentiaalisista asiakkaista, joilla voimme testata arvolupauksen

3. Luoda palvelulle go-to-market -strategia määrittämällä liiketoimintamalli ja oikea positio markkinoilla.

 

State & Future of Video Automation -tutkimus

 

Tällä hetkellä kiteytämme palvelun ideaa tekemällä markkinatutkimusta. Toteutamme tämän tekemällä “State and Future of Video Automation” -tutkimuksen, jossa mm. haastattelemme 15-20 videoautomaation parissa toimivaa edistyksellistä markkinoijaa ja martech-osaajaa Suomesta ja maailmalta. Tulemme julkaisemaan tutkimuksen julkisesti sen valmistuttua.

 

Etsimme tällä hetkellä ihmisiä ja yrityksiä, jotka voisivat olla tutkimukseemme sopivia. Sparraamme muutenkin mielellämme videoautomaation intohimon jakavien ihmisten kanssa – ties vaikka saataisiin tästä yhteinen matka. 

 

Videolle pähkinänkuoressa

 

Videolle Productions Oy on vuonna 2014 perustettu digitaalisen videomarkkinoinnin toimisto. Vahvuuksiamme ovat laadukas videotuotanto, luova suunnittelu ja konseptointi sekä ymmärrys digikanavista ja niihin räätälöidyistä videoista. Monipuolisen in-house -tiimimme ansiosta kykenemme toimimaan ketterästi, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. 

 


Kiinnostuitko kehityshankkeesta? Keskustelen siitä ja muusta digitaaliseen videomarkkinointiin liittyvästä mielelläni – ota yhteyttä matalalla kynnyksellä! 


Tapio Haaja

 

Tapio Haaja

Videolle päävideostrategi ja kehitysjohtaja

Puhelin: +358505458996

Sähköposti: tapio@videolle.fi

 

 

Saatat pitää myös näistä

Opi lisää video­markkinoinnista

Vastaanota videomarkkinoinnin uusimmat tuulet ja ajankohtaiset vinkit suoraan sähköpostiisi.