Asiakas­testimoniaalit ja haastattelu­videot rakentavat luottamusta

Asiakastestimoniaalivideo on oiva tapa kertoa yrityksen tarinaa kohderyhmän näkökulmasta. Asiakastestimoniaalivideot rakentavat luottamusta ja uskottavuutta, kun tyytyväinen asiakas kertoo yrityksen tuotteesta tai palvelusta omin sanoin. Sisältö on autenttista ja merkityksellistä, kun annat asiakkaalle äänen haastatteluvideolla.

Asiakastestimoniaalivideo rakentaa luottamusta

Voiko mikään vakuuttaa asiakasta ostamaan paremmin kuin toinen tyytyväinen asiakas - ei voi.

Asiakastestimoniaalivideo kuljettaa kohti ostopäätöstä

Kun asiakkaan luottamus yritystä kohtaan kasvaa, on asiakas alttiimpi tarttumaan toimintakehotteisiin. Suuri osa asiakkaista tekee ostopäätöksen vasta arvosteluihin tutustumisen jälkeen. Tästä syystä asiakastestimoniaalit ovat tärkeä osa asiakkaan ostoprosessia.

Haastatteluvideo viestii ihmiseltä ihmiselle

Haastatteluvideo on moneen tarkoitukseen sopiva tapa viestiä inhimillisesti. Haastatteluvideo välittää halutun viestin aidon ihmisen kertomana, jolloin vastaanottajan on helpompi samaistua. Haastatteluvideo voi olla asiakastestimoniaali, yrityksen sisäistä viestintää, dokumentaarinen yritysvideo, vaikuttavuusviestintää tai esimerkiksi työnantajabrändivideo.

Haastatteluvideo mielessä?

Ota meihin yhteyttä niin rakennamme tarjouksen haastatteluvideosta toiveidesi ja tarpeidesi perusteella.

Näyttökuva 2021-8-16 kello 10.38.31-1-1-1-1

Muut videot ja still-kuvaus

Etkö ole ihan varma, millaista videosisältöä kaipaat, tai mitä videotuotannolta pitäisi odottaa? Tarvitsetko esimerkiksi opastusvideon tai tapahtumakuvauksen, vai onko kyse laajemmasta brändin rakentamisesta tai videomarkkinoinnista? Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva videokonsepti, joka täyttää hurjimmatkin haaveesi.

Asiakkaitamme

logo-coca-cola
logo-business-finland
logo-fortum
logo-fsecure
logo-hobbyhall
logo-kone
1200px-Metso_Outotec_Logo.svg
logo-mtv
logo-nelonen
logo-reaktor
logo-stora-enso
logo-veikkaus
logo-lahitapiola
logo-rovio

Video mielessä?

Niin meilläkin. Kerro videotarpeestasi, me kerromme miten voimme auttaa.