Asiakastestimoniaalivideo on oiva tapa kertoa yrityksen tarinaa kohderyhmän näkökulmasta. Asiakastestimoniaalivideot rakentavat luottamusta ja uskottavuutta, kun tyytyväinen asiakas kertoo yrityksen tuotteesta tai palvelusta omin sanoin. Sisältö on autenttista ja merkityksellistä, kun annat asiakkaalle äänen haastatteluvideolla.
HubSpot Video

Asiakastestimoniaalivideo rakentaa luottamusta

 

Vaikka ajatus tuotteesta tai palvelusta olisi houkutteleva, ja yrityksen markkinointiviestintä saanut asiakkaan lähelle ostopäätöstä, voi lopullisen päätöksen tekeminen silti tuntua riskiltä. Ostoprosessin tässä vaiheessa asiakastestimoniaalivideoilla voidaan parantaa konversioita merkittävästi, sillä aidon asiakkaan riippumaton arvio on samaistuttava ja luotettava.

Asiakastestimoniaalivideo kuljettaa kohti ostopäätöstä

 

Kun asiakkaan luottamus yritystä kohtaan kasvaa, on asiakas alttiimpi tarttumaan toimintakehotteisiin. Suuri osa asiakkaista tekee ostopäätöksen vasta arvosteluihin tutustumisen jälkeen. Tästä syystä asiakastestimoniaalit ovat tärkeä osa asiakkaan ostoprosessia.

Haastatteluvideo viestii ihmiseltä ihmiselle

 

Haastatteluvideo on moneen tarkoitukseen sopiva tapa viestiä inhimillisesti. Haastatteluvideo välittää halutun viestin aidon ihmisen kertomana, jolloin vastaanottajan on helpompi samaistua. Haastatteluvideo voi olla asiakastestimoniaali, yrityksen sisäistä viestintää, dokumentaarinen yritysvideo, vaikuttavuusviestintää tai esimerkiksi työnantajabrändivideo.

Haastatteluvideo mielessä?

Kerro videotarpeestasi, me kerromme miten voimme auttaa.

HubSpot Video
Rovio - Meet the Rovians
HubSpot Video
Verisure - Asiakkaan tarina
HubSpot Video
LähiTapiola - Juhan tarina
HubSpot Video
Elisa x Siili
HubSpot Video
Ramboll
HubSpot Video
Veripalvelu - Emman Tarina
HubSpot Video
Verisure - Asiakkaan tarina
HubSpot Video
Forenom - Solar Films
HubSpot Video
Nooa Säästöpankki - Asiakastarinat
HubSpot Video
Sympa - Kansallisooppera ja -baletti

Muut videot ja still-kuvaus

Etkö ole ihan varma, millaista videosisältöä kaipaat, tai mitä videotuotannolta pitäisi odottaa? Tarvitsetko esimerkiksi opastusvideon tai tapahtumakuvauksen, vai onko kyse laajemmasta brändin rakentamisesta tai videomarkkinoinnista? Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva videokonsepti, joka täyttää hurjimmatkin haaveesi.

Videot tavoitteen mukaan

  • Bränditunnettuus ja liidien hankinta
  • Tuotteen tai palvelun selittäminen ja myynnin kasvattaminen
  • Asiakaspalvelu ja odotusten ylittäminen oston jälkeen

Miksi Videolle?

Olemme täyden palvelun videotoimisto. Yhdistämme digikanava-, strategia- ja markkinointiosaamisen laadukkaaseen videotuotantoon. Suunnittelemme, käsikirjoitamme ja tuotamme videoita online-sarjoista mainoselokuviin ja havainnollistavista animaatioista sosiaalisen median sisältöihin.

  • Ymmärrys siitä, millainen video toimii eri digikanavissa
  • Tavoitteista ja kohderyhmistä johdettua suunnittelua
  • Oma tuotantotiimi takaa laadun, ketteryyden ja tehokkuuden

Asiakkaitamme

Video mielessä?

Niin meilläkin. Kerro videotarpeestasi, me kerromme miten voimme auttaa.