Videomainonnassa onnistuminen on yhä haastavampaa. Olipa viestisi tai kohderyhmäsi mikä tahansa, pelkkä tuotannon laatu harvoin enään riittää tuloksien synnyttämiseen. Hienoinkaan video ei takaa mitään ilman, että se on suunniteltu kohderyhmälähtöisesti ja optimoitu käsikirjoituksesta lähtien eri jakelukanaviin sopiviksi, sekä jaeltu oikein. Orgaanisen diginäkyvyyden saavuttaminen on yrityksille lähes mahdotonta.
Kohderyhmä- ja kanavalähtöisesti suunniteltuna videomainos on kuitenkin edelleen digisisältöjen kuningas. Digikanavien mainosjärjestelmissä on mahdollisuus hyödyntää valtava määrä dataa – kohderyhmiä on helpompi tavoittaa ja mainontaa tehokkaampi kohdentaa kuin koskaan ennen. Kokonaisvaltaisesti mietityllä videomainonnalla saadaan aikaan tuloksia, oli kyse sitten bränditunnettuuden kasvattamisesta, myynnin lisäämisestä tai asiakkaan sitouttamisesta.
Katso showreel Toggle full screen
×

Mainosvideo sitouttaa kohderyhmiä

 

Videoita katsotaan jatkuvasti enemmän kuin ennen, eikä kasvulle näy loppua. Selitys löytyy videon monipuolisuudesta – videot auttavat meitä oppimaan uutta, ymmärtämään ilmiöitä ja viihtymään. Markkinoinnin ammattilaisille video tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa kohderyhmiä sisällöillä, jotka herättävät tunteita, opettavat ja oivalluttavat.

Tavoitat oikean yleisön oikeaan aikaan

 

Nykyään eri mainosalustat tarjoavat ennennäkemättömiä mahdollisuuksia videomainonnan kohdentamiseen demografioiden lisäksi työnkuvan, yrityksen koon, harrastusten, kiinnostuksen kohteiden ja hakuhistorian perusteella. Videomainonnalla on mahdollista tavoittaa oikeat kohderyhmät oikealla viestillä oikea-aikaisesti ja aktivoida potentiaalisia asiakkaita haluttuun toimintaan.

Videomainonta rakentaa brändiä

 

Erottautuminen videomainonnalla kasvattaa tunnettuutta tehokkaasti. Video on viestinnän formaateista tehokkain tunteiden herättäjä ja viestien välittäjä – videomainonnalla brändinrakennus on tehokasta.

Video mielessä?

Kerro videotarpeestasi, me kerromme miten voimme auttaa.

ePassi – Finnair Plus
Rajala - Canon EOS M6 Mark II
Masterchef katkotunnisteet
Kokkola brändivideo
Perkin Elmer - Pre-Eclampsia
Scanoffice - Aurinkopaneelit
Omaeläinklinikka – Miksi koira ontuu?
Yousician - YouTube-mainos
Radio Nova - Esko
Myllärin Kaura ateria-aines
Akava - Kahvitauko
Philips - Sonicare
Lehto Raha - Omaan kotiin
Quickloader brändivideo
XZ - Mustikka
Rentle

Muut videot ja still-kuvaus

Etkö ole ihan varma, millaista videosisältöä kaipaat, tai mitä videotuotannolta pitäisi odottaa? Tarvitsetko esimerkiksi opastusvideon tai tapahtumakuvauksen, vai onko kyse laajemmasta brändin rakentamisesta tai videomarkkinoinnista? Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva videokonsepti, joka täyttää hurjimmatkin haaveesi.

Videot tavoitteen mukaan

  • Bränditunnettuus ja liidien hankinta
  • Tuotteen tai palvelun selittäminen ja myynnin kasvattaminen
  • Asiakaspalvelu ja odotusten ylittäminen oston jälkeen

Miksi Videolle?

Olemme täyden palvelun videotoimisto. Yhdistämme digikanava-, strategia- ja markkinointiosaamisen laadukkaaseen videotuotantoon. Suunnittelemme, käsikirjoitamme ja tuotamme videoita online-sarjoista mainoselokuviin ja havainnollistavista animaatioista sosiaalisen median sisältöihin.

  • Ymmärrys siitä, millainen video toimii eri digikanavissa
  • Tavoitteista ja kohderyhmistä johdettua suunnittelua
  • Oma tuotantotiimi takaa laadun, ketteryyden ja tehokkuuden

Asiakkaitamme

Mainosvideo mielessä?

Niin meilläkin. Kerro videotarpeestasi, me kerromme miten voimme auttaa.