Mainos­video lisää myyntiä ja brändi­tunnettuutta

Videomainonnassa onnistuminen on yhä haastavampaa. Olipa viestisi tai kohderyhmäsi mikä tahansa, pelkkä tuotannon laatu harvoin enään riittää tuloksien synnyttämiseen. Hienoinkaan video ei takaa mitään ilman, että se on suunniteltu kohderyhmälähtöisesti ja optimoitu käsikirjoituksesta lähtien eri jakelukanaviin sopiviksi, sekä jaeltu oikein. Orgaanisen diginäkyvyyden saavuttaminen on yrityksille lähes mahdotonta.

Kohderyhmä- ja kanavalähtöisesti suunniteltuna videomainos on kuitenkin edelleen digisisältöjen kuningas. Digikanavien mainosjärjestelmissä on mahdollisuus hyödyntää valtava määrä dataa – kohderyhmiä on helpompi tavoittaa ja mainontaa tehokkaampi kohdentaa kuin koskaan ennen. Kokonaisvaltaisesti mietityllä videomainonnalla saadaan aikaan tuloksia, oli kyse sitten bränditunnettuuden kasvattamisesta, myynnin lisäämisestä tai asiakkaan sitouttamisesta.

Mainosvideo sitouttaa kohderyhmiä

Videoita katsotaan jatkuvasti enemmän kuin ennen, eikä kasvulle näy loppua. Selitys löytyy videon monipuolisuudesta – videot auttavat meitä oppimaan uutta, ymmärtämään ilmiöitä ja viihtymään. Markkinoinnin ammattilaisille video tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa kohderyhmiä sisällöillä, jotka herättävät tunteita, opettavat ja oivalluttavat.

Tavoitat oikean yleisön oikeaan aikaan

Nykyään eri mainosalustat tarjoavat ennennäkemättömiä mahdollisuuksia videomainonnan kohdentamiseen demografioiden lisäksi työnkuvan, yrityksen koon, harrastusten, kiinnostuksen kohteiden ja hakuhistorian perusteella. Videomainonnalla on mahdollista tavoittaa oikeat kohderyhmät oikealla viestillä oikea-aikaisesti ja aktivoida potentiaalisia asiakkaita haluttuun toimintaan.

Videomainonta rakentaa brändiä

Erottautuminen videomainonnalla kasvattaa tunnettuutta tehokkaasti. Video on viestinnän formaateista tehokkain tunteiden herättäjä ja viestien välittäjä – videomainonnalla brändinrakennus on tehokasta.

Tarvetta mainosvideolle?

Ota meihin yhteyttä niin rakennamme tarjouksen mainosvideosta toiveidesi ja tarpeidesi perusteella.

Näyttökuva 2021-8-16 kello 10.38.31-1-1-1-1

Muut videot ja still-kuvaus

Etkö ole ihan varma, millaista videosisältöä kaipaat, tai mitä videotuotannolta pitäisi odottaa? Tarvitsetko esimerkiksi opastusvideon tai tapahtumakuvauksen, vai onko kyse laajemmasta brändin rakentamisesta tai videomarkkinoinnista? Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva videokonsepti, joka täyttää hurjimmatkin haaveesi.

Asiakkaitamme

logo-coca-cola
logo-business-finland
logo-fortum
logo-fsecure
logo-hobbyhall
logo-kone
1200px-Metso_Outotec_Logo.svg
logo-mtv
logo-nelonen
logo-reaktor
logo-stora-enso
logo-veikkaus
logo-lahitapiola
logo-rovio

Mainosvideo mielessä?

Niin meilläkin. Kerro videotarpeestasi, me kerromme miten voimme auttaa.