Selitysvideo on tehokkain tapa opettaa katsojaa nykypäivän digiympäristössä, jossa lähtökohtaisesti sisältöjen äärelle pysähtyminen on yhä harvinaisempaa. Selitysvideo kommunikoi tuotteen, palvelun tai konseptin hyödyt nopealla ja terävällä otteella. Selitysvideoilla on tyypillistä tehostaa viestin sisäistämistä korostamalla pääpointteja esimerkiksi tekstinostoin. Selitysvideoita käytetään yleisimmin tuotteiden tai palveluiden esittelyssä, mutta selitysvideot toimivat hyvin myös silloin, kun halutaan kertoa monimutkainen aihe ymmärrettävässä muodossa.
HubSpot Video

Selitysvideolla kommunikoit viestin kuin viestin selkeästi

 
Selitysvideo on monipuolinen työkalu, jolla voidaan purkaa katsojalle ymmärrettävästi lähes mitä vain yritysideasta ohjelmiston hyötyihin ja tuotteen käyttöominaisuuksiin. Selitysvideon pituudella ei sinänsä ole merkitystä, kunhan se saa yleisösi ymmärtämään mitä haluat videolla viestiä. 

Selitysvideon avulla säästät aikaa

 
Jos huomaat, että selität toistuvasti asiakkaillesi tietyn tuotteen käyttöominaisuuksia, palvelun hyötyjä tai konseptin monimutkaisuuksia, voisi selitysvideo säästää yritykseltäsi aikaa. Paketoimalla viestin napakkaan videomuotoon säästät aikaa ja onnistut todennäköisesti palvelemaan asiakkaitasi yhä paremmin.

Selitysvideo kuljettaa viestin perille

 
Koska ihmisten keskittymiskyky on digiympäristössä lyhentynyt merkittävästi, on epätodennäköistä, että potentiaalinen asiakas pysähtyisi lukemaan pitkää tekstiä somekanavissa. Siksi videon avulla aiheen selittäminen on tehokkaampi tapa sitouttaa yleisöä ja saada viesti katsojalle vastaanottajaystävällisessä muodossa.

Selitysvideo mielessä?

Kerro videotarpeestasi, me kerromme miten voimme auttaa.

HubSpot Video
Konecranes - Agilon
HubSpot Video
Marioff - Hi-fog
HubSpot Video
Franckly
HubSpot Video
LähiTapiola - Lemmikkihelppi
HubSpot Video
Verisure - Kodinturvakartoitus
HubSpot Video
Sellforte
HubSpot Video
Schwarzkopf - Blonde
HubSpot Video
LähiTapiola - Vapaa-ajan tapaturmavakuutus 
HubSpot Video
Touhula päiväkodit - Kivitasku
HubSpot Video
Diak - Express yourself
HubSpot Video
Solar Water Solutions

Muut videot ja still-kuvaus

Etkö ole ihan varma, millaista videosisältöä kaipaat, tai mitä videotuotannolta pitäisi odottaa? Tarvitsetko esimerkiksi opastusvideon tai tapahtumakuvauksen, vai onko kyse laajemmasta brändin rakentamisesta tai videomarkkinoinnista? Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva videokonsepti, joka täyttää hurjimmatkin haaveesi.

Videot tavoitteen mukaan

  • Bränditunnettuus ja liidien hankinta
  • Tuotteen tai palvelun selittäminen ja myynnin kasvattaminen
  • Asiakaspalvelu ja odotusten ylittäminen oston jälkeen

Miksi Videolle?

Olemme täyden palvelun videotoimisto. Yhdistämme digikanava-, strategia- ja markkinointiosaamisen laadukkaaseen videotuotantoon. Suunnittelemme, käsikirjoitamme ja tuotamme videoita online-sarjoista mainoselokuviin ja havainnollistavista animaatioista sosiaalisen median sisältöihin.

  • Ymmärrys siitä, millainen video toimii eri digikanavissa
  • Tavoitteista ja kohderyhmistä johdettua suunnittelua
  • Oma tuotantotiimi takaa laadun, ketteryyden ja tehokkuuden

Asiakkaitamme

Selitysvideo mielessä?

Niin meilläkin. Kerro videotarpeestasi, me kerromme miten voimme auttaa.