Selitysvideot, tuotevideot ja palveluesittelyt laadukkaasti

Selitysvideo on tehokkain tapa opettaa katsojaa nykypäivän digiympäristössä, jossa lähtökohtaisesti sisältöjen äärelle pysähtyminen on yhä harvinaisempaa. Selitysvideo kommunikoi tuotteen, palvelun tai konseptin hyödyt nopealla ja terävällä otteella.

Selitysvideoilla on tyypillistä tehostaa viestin sisäistämistä korostamalla pääpointteja esimerkiksi tekstinostoin. Selitysvideoita käytetään yleisimmin tuotteiden tai palveluiden esittelyssä, mutta selitysvideot toimivat hyvin myös silloin, kun halutaan kertoa monimutkainen aihe ymmärrettävässä muodossa.

Selitysvideolla kommunikoit viestin kuin viestin selkeästi

Selitysvideo on monipuolinen työkalu, jolla voidaan purkaa katsojalle ymmärrettävästi lähes mitä vain yritysideasta ohjelmiston hyötyihin ja tuotteen käyttöominaisuuksiin. Selitysvideon pituudella ei sinänsä ole merkitystä, kunhan se saa yleisösi ymmärtämään mitä haluat videolla viestiä. 

Selitysvideon avulla säästät aikaa

Jos huomaat, että selität toistuvasti asiakkaillesi tietyn tuotteen käyttöominaisuuksia, palvelun hyötyjä tai konseptin monimutkaisuuksia, voisi selitysvideo säästää yritykseltäsi aikaa. Paketoimalla viestin napakkaan videomuotoon säästät aikaa ja onnistut todennäköisesti palvelemaan asiakkaitasi yhä paremmin.

Selitysvideo kuljettaa viestin perille

Koska ihmisten keskittymiskyky on digiympäristössä lyhentynyt merkittävästi, on epätodennäköistä, että potentiaalinen asiakas pysähtyisi lukemaan pitkää tekstiä somekanavissa. Siksi videon avulla aiheen selittäminen on tehokkaampi tapa sitouttaa yleisöä ja saada viesti katsojalle vastaanottajaystävällisessä muodossa.

Tarvetta selitysvideolle?

Ota meihin yhteyttä niin rakennamme tarjouksen selitysvideosta toiveidesi ja tarpeidesi perusteella.

Asiakkaitamme

logo-coca-cola
logo-business-finland
logo-fortum
logo-fsecure
logo-hobbyhall
logo-kone
1200px-Metso_Outotec_Logo.svg
logo-mtv
logo-nelonen
logo-reaktor
logo-stora-enso
logo-veikkaus
logo-lahitapiola
logo-rovio

Ota yhteyttä videoammattilaisiimme

Opi lisää video­markkinoinnista

Vastaanota videomarkkinoinnin uusimmat tuulet ja ajankohtaiset vinkit suoraan sähköpostiisi.

Saatat pitää myös näistä

Katso kaikki