Yritysvideo, yritysesittely­video ja brändivideo elävöittää tarinasi

Jokainen yritys on tarina. Olipa kyse sitten informatiivisesta yritysesittelyvideosta tai tunteita nostattavasta brändivideosta, ideoita ja toteutustapoja yritysvideolle on loputtomasti. Tärkeintä on kertoa tarina aidosti ja rohkeasti omannäköisellä tavalla. Siten, että se palvelee brändiäsi ja vetoaa kohdeyleisöön.

Yritysvideon suunnittelu lähtee ydinviestistä

Yritysvideon, kuten minkä tahansa muunkin videosisällön, suunnittelu lähtee aina tarkoituksesta – mitä tällä videolla halutaan saada aikaan? Mikä on videon tavoite, kenelle se on suunnattu ja missä ihmiset sen katsovat? Koska yksi yritysvideo ei voi kertoa kaikkea yrityksestä, on määriteltävä viestin ydin, eli mitä halutaan jättää katsojalle mieleen.

Yritysvideon toteutustapoja on monia

Yritysvideo voi olla elokuvallinen brändivideo, minidokumentti tai tunnelmallinen mainosvideo. Videon tavoite, tarkoitus ja pääasiallinen jakelukanava määrittää sopivan tyylin ja toteutustavan. Yritysvideossakin tärkeintä on tarina ja oli tyyli tai toteutustapa mikä hyvänsä, tulee tarinan olla sen keskiössä.

Aika päivittää yritysvideo?

Ota meihin yhteyttä niin rakennamme tarjouksen yritysvideosta toiveidesi ja tarpeidesi perusteella.

Näyttökuva 2021-8-16 kello 10.38.31-1-1-1-1

Muut videot ja still-kuvaus

Etkö ole ihan varma, millaista videosisältöä kaipaat, tai mitä videotuotannolta pitäisi odottaa? Tarvitsetko esimerkiksi opastusvideon tai tapahtumakuvauksen, vai onko kyse laajemmasta brändin rakentamisesta tai videomarkkinoinnista? Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva videokonsepti, joka täyttää hurjimmatkin haaveesi.

Asiakkaitamme

logo-coca-cola
logo-business-finland
logo-fortum
logo-fsecure
logo-hobbyhall
logo-kone
1200px-Metso_Outotec_Logo.svg
logo-mtv
logo-nelonen
logo-reaktor
logo-stora-enso
logo-veikkaus
logo-lahitapiola
logo-rovio

Yritysvideo mielessä?

Niin meilläkin. Kerro videotarpeesi, me kerromme miten voimme auttaa.