Webinaari: Älä käytä YouTubea
Webinaari markkinoijille

Älä käytä YouTubea

Missä ja miten videoita pitäisi jakaa?

YouTuben menestystä videoiden jakelualustana on mahdotonta kiistää. Se on yksi maailman suurimmista sosiaalisista medioista ja maailman toiseksi suurin hakukone. YouTubeen videoiden lataaminen on ilmaista, mutta Freemium-palveluna sillä on kuitenkin hintansa: se antaa videosi kilpailijoidesi mainosalustaksi, altistaa videosi YouTuben brändille sekä kätkee merkittävän osan markkinoijalle olennaisimmasta datasta.

Video ei ole vain luova markkinointiviestinnän väline, vaan sillä on valtava potentiaali liiketoiminnan kehittämisessä ja ROI:n parantamisessa. Merkityksellisen datan kerääminen videoalustan kautta parantaa merkittävästi asiakasymmärryksen ja videomarkkinoinnin kehittämistä.

Tässä ilmaisessa webinaarissa käydään läpi milloin YouTuben käyttöä kannattaa välttää ja milloin sen käyttö voi olla perusteltua. Webinaarin jälkeen tiedät YouTuben yrityskäytön päivittyneet riskit ja miten videojakelua kehittämällä tykkäyksien tilalle saadaan seurattavia liidejä.

Webinaarin kieli on osittain suomi ja osittain englanti.

Webinaarin puhujat videomarkkinoinnin huipulta

Videolle-kouluttajasi: Tapio Haaja
Tapio Haaja

Päävideostrategi & kehitysjohtaja, Videolle

Tapiolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta videosta ja markkinoinnista. Ennen Videolle videotoimistoon siirtymistään Tapio toimi MTV:llä mtv-videopalvelun (ent. Katsomo) vetäjänä. Tämän lisäksi Tapio on toiminut MTV:llä videokehityspäällikkönä, perustanut MTV videoverkoston sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa.

Partner Manager Casper Pedersen from TwentyThree
Casper Pedersen

Partner Manager, TwentyThree

Casper Pedersen on tanskalaisen videoalusta TwentyThreen kumppanivastaava. Casperin motto on: “Jos sitä ei voi mitata, sitä ei voi kehittää.” Viime vuodet hän on kiertänyt maailmaa saadakseen toimistot ja markkinoijat uskomaan samaan mantraan – etenkin kun puhutaan videosta. Casperin intohimo on auttaa markkinoijia ymmärtämään videomarkkinoinnin potentiaali ja kouluttaa heitä saamaan parhaita tuloksia videoiden avulla.

Katso webinaarin tallenne ilmaiseksi