Ihmislähtöinen.001
Markkinoinnin, viestinnän ja video­tuotannon ammattilaisille

Ihmislähtöisyys luovassa työssä

Opi saamaan enemmän irti luovasta tiimistäsi

Inhimillisyys, empatia ja kohderyhmälähtöisyys ovat arvoja, jotka listataan usein, kun puhutaan menestyvän markkinointiviestinnän lähtökohdista, mutta harvemmin, kun alan tekijöitä pyydetään kuvailemaan toimialaansa tai sen työtapoja.

Tässä ilmaisessa webinaarissa ohjaaja Henna Seppälä kertoo, miksi ihmislähtöisyys tulisi ulottaa suunnittelusta myös luovaan tuotantoon ja miksi hän uskoo kyseisen toimintamallin synnyttävän parempia lopputuloksia kuin perinteiset ja vahvasti hierarkiset vastineensa.

Kenelle webinaari on tarkoitettu?

Webinaari on tarkoitettu kaikille markkinoinnin, viestinnän ja videotuotannon ammattilaisille, jotka haluavat oppia ihmislähtöisen toimintamallin mahdollisuuksia luovaa työtä tilatessaan, suunnitellessan ja tehdessään.

Kouluttajasi video­markkinoinnin huipulta

HENNA
Henna Seppälä

Käsikirjoittaja ja ohjaaja, Videolle

Henna on ihmisistä ja elokuvista kiinnostunut käsikirjoittaja ja ohjaaja sekä elokuva- ja televisiotutkimuksen maisteri. Hennan intohimona on tutkimisen ja luovan tekemisen yhdistäminen, sekä ihmislähtöisen mainonnan ja markkinoinnin suunnittelu. Erityisen mieluusti Henna käsikirjoittaa ja ohjaa dokumentaarisia henkilökuvia tai yhteiskunnallisia aiheita käsittelevää mainontaa.

Tapio Haaja
Tapio Haaja

Päävideostrategi & kehitysjohtaja, Videolle

Tapiolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta videosta ja markkinoinnista. Ennen Videolle siirtymistään Tapio toimi MTV Katsomon vetäjänä. Tämän lisäksi Tapio on toiminut MTV:llä videokehityspäällikkönä, perustanut MTV videoverkoston sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa.

Katso tallenne