Webinaari - ei tekstiä (2)
Ilmainen webinaari

Tekeekö tekoäly tulevaisuuden videotuotannot?

Ilmainen webinaari markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille

Voiko tekoäly tehdä tulevaisuuden video­tuotannot kokonaan?

Tekoälystä on tullut erittäin tärkeä teknologia, joka vaikuttaa moniin eri aloihin, myös videotuotantoon. Tässä webinaarissa käsitellään miten tekoälyä voi hyödyntää videoiden teossa ja miltä näyttää videotuotannon tulevaisuus. 


KENELLE WEBINAARI ON TARKOITETTU?

Webinaari on hyödyllinen kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tulevaisuuden videotuotannon teknologioista ja haluavat oppia lisää tekoälyn hyödyntämisestä videoiden tuotannossa. 

WEBINAARIMME AVULLA..

  • Saat kokonaiskuvan mitä tekoäly tarjoaa juuri nyt video-, kuva-, ja äänituotantoon
  • Opit 10 eri työkalua ja tapaa hyödyntää tekoälyä videotuotannon eri vaiheissa 
  • Ymmärrät miltä videotuotannon tulevaisuus mahdollisesti näyttää 

Kouluttajasi tekoälyn ja
video­markkinoinnin huipulta

Jukka Niittymaa
Jukka Niittymaa

Head of AI & Innovations, Sherpa

Jukka Niittymaa on luova toimisto Sherpan Head of AI & Innovations ja luova nörtti joka tajuaa bisnestä. Hänen ajattelussaan korostuvat innovatiivisuus, kyky analysoida monimutkaisia kokonaisuuksia ja jatkuva kiinnostus uusia ilmiöitä kohtaan. Videoita ja animaatioita Jukka on tehnyt eri rooleissa jo yli neljännesvuosisadan. Tekoälystä hän on kirjoittanut henkilökohtaiseen blogiinsa ja LinkedIniin vuosia. Kirjoituksia löydät esimerkiksi osoitteesta: https://bit.ly/AI-tekstit-jn 
Tapio Haaja
Tapio Haaja

Kehitysjohtaja, Videolle

Tapiolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta videosta ja markkinoinnista. Ennen Videolle siirtymistään Tapio toimi MTV:llä mtv-videopalvelun (ent. Katsomo) vetäjänä. Tämän lisäksi Tapio on toiminut MTV:llä videokehityspäällikkönä, perustanut MTV videoverkoston sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa.

Täytä tietosi ja katso tallenne