Herokuvapohjat (5)
Ilmainen webinaari­tallenne

Videoiden voima rekrytoinnissa

Kehitä työnantajamielikuvaa ja paranna rekrytointia videoiden avulla

Opi kuinka erotut työntajana

Rekrytointimarkkinat käyvät kierroksilla ja kilpailu oikeanlaisista osaajista kasvaa. Tässä ilmaisessa webinaarissa käydään läpi millaiset videot voivat auttaa rekrytoinnissa ja mitä rekrytointivideoita suunnitellessa tulisi ottaa huomioon. Webinaarin jälkeen osaat suunnitella paremmin videoita rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Kenelle webinaari on tarkoitettu?

Webinaari on tarkoitettu kaikille markkinoinnin, viestinnän ja rekrytoinnin ammattilaisille, jotka haluavat oppia hyödyntämään videota paremmin rekrytoinnissa.

Webinaarin puhujat videomarkkinoinnin huipulta

Co-founder & toimitusjohtaja Susanna Rantanen, Emine
Susanna Rantanen

Co-founder & toimitusjohtaja, Emine

Susanna on Suomen ainoan työnantajabränditoimiston, Employer Branding Agency Eminen co-founder ja toimitusjohtaja. Hänet tunnetaan alan pioneerina ja modernin työnantajakuvan kehittämisen edelläkävijänä. Susannan kehittämä Vaikuttava Työnantajabrändi Metodi™️ noteerattiin vuonna 2020 yhdysvaltalaisen kattavan HR Tech julkaisun toimesta "game-changerina" työnantajakuvan kehittämisen saralla ja tämän ansiosta Emine nousi Euroopassa TOP 10 Employer Branding Agencies -listalle. Susanna on työskennellyt yli 20 vuotta kasvuyritysten HR:n, rekrytointien, yrityskulttuurin ja työnantajakuvan kehittämisen parissa. Eminen asiakkaita ovat mm. Rakettitiede, LeadDesk, Nortal, Veho, Valmet Automotive, Newsec, S-ryhmä, Esperi Care, Granlund, Insta Group, Helsingin kaupunki, Verkkokauppa.com ja Management Events

Videolle-kouluttajasi: Tapio Haaja
Tapio Haaja

Kehitysjohtaja, Videolle

Tapiolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta videosta ja markkinoinnista. Ennen Videolle siirtymistään Tapio toimi MTV:llä mtv-videopalvelun (ent. Katsomo) vetäjänä. Tämän lisäksi Tapio on toiminut MTV:llä videokehityspäällikkönä, perustanut MTV videoverkoston sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa.

Katso tallenne täyttämällä lomake