20220417-P1275869-1
Ilmainen tapahtuma Tampereella

TULOKSELLISEN VIDEOMARKKINOINNIN AAMUPÄIVÄ

Moro Pirkan­maa! 

Me ollaan Videolle, Suomen ainoa täyden palvelun videotoimisto ja olemme juuri avanneet toimiston Tampereelle!

Juhlistaaksemme tämän pitkään hautununeen haaveen toteutumista, järjestämme paikallisille markkinoijille ilmaisen aamupalatapahtuman, jossa inspiroidutaan luovuuden, videomarkkinoinnin ja tuloksellisuuden äärellä.

Katso ohjelma alta ja ilmoittaudu heti mukaan!

Esiintyjät video­markkinoinnin huipulta

ossi-ahto-04502 (2)
Ossi Ahto

Marketing advisor and founder, Ahto Advisory Oy

Ossi on pitkän linjan markkinoinnin ammattilainen, joka on työskennellyt isojen kansainvälisten ja kotimaisten brändien kanssa, vastannut Googlella Suomen YouTubesta ja toiminut pääomasijoittajataustaisen yrityksen CMO-roolissa. Nykyisin hän toimii interim-CMO roolissa eri yrityksissä ja konsultoi kasvua markkinoinnin avulla tavoittelevia yrityksiä.

makke
Marko Pohjosmäki

Executive Producer, Marketing Creative Unit, Rovio

Marko on pitkän linjan audiovisuaalinen moniottelija. 30-vuotisen uran aikana hän on toiminut niin opettajana, journalistina, digitaiteilijana kuin ohjaajanakin elävän kuvan tuotannoissa ajankohtaisohjelmista TV-mainoksiin. Marko työskenteli promotuottajana Sanoman Nelonen Medialla 15 vuotta. Kuusi vuotta sitten hän siirtyi pelialalle ja toimii nykyään vastaavana tuottajana ja tiiminvetäjän roolissa Rovion monikansallisessa markkinoinnissa.

HENNA
Henna Seppälä

Käsikirjoittaja ja ohjaaja, Videolle

Henna on ihmisistä ja elokuvista kiinnostunut käsikirjoittaja ja ohjaaja sekä elokuva- ja televisiotutkimuksen maisteri. Hennan intohimona on tutkimisen ja luovan tekemisen yhdistäminen, sekä ihmislähtöisen mainonnan ja markkinoinnin suunnittelu. Erityisen mieluusti Henna käsikirjoittaa ja ohjaa dokumentaarisia henkilökuvia tai yhteiskunnallisia aiheita käsittelevää mainontaa.

Tuomo Sinkkonen blogikuva-2-2-1
Tuomo Sinkkonen

Media- ja datajohtaja, Videolle

Tuomolla on 10 vuoden kokemus media-alalta kokonaisvaltaisesta videomarkkinoinnin suunnittelusta brändin rakennukseen ja myynnin kasvattamisesta kampanjatulosten mittaamiseen sekä datasta jalostettuihin oppeihin. Tuomo siirtyi Videolle videotoimistoon media- ja datajohtajan tehtävään Suomen suurimmasta mediatoimistokonsernista dentsusta. Dentsulla Tuomo toimi viimeiset vuodet videomarkkinoinnin kehityspäällikkönä ja liikkuvan kuvan sanansaattajana toimien myös aktiivisena osana IAB:n videotyöryhmää.

Tapio Haaja
Tapio Haaja

Päävideostrategi & kehitysjohtaja, Videolle

Tapiolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta videosta ja markkinoinnista. Ennen Videolle siirtymistään Tapio toimi MTV Katsomon vetäjänä. Tämän lisäksi Tapio on toiminut MTV:llä videokehityspäällikkönä, perustanut MTV videoverkoston sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa.

OHJELMA

08:30 - 09:00

Aamupala

09:00 - 09:10

Tapio Haaja - Tervetuloa!

Videolle saapui Tampereelle, mutta mikä on Videolle ja mitä uutta Videolle tuo Pirkanmaan videokenttään?

09:10 - 09:40

Ossi Ahto - Kasvua markkinoinnin avulla

Markkinointi on tärkeä kasvun ajuri, joka tulee saada yrityksissä vaadittavalle tasolle. Puuhastelusta tulee siirtyä tavoitteelliseen tekemiseen ja saada aikaan liiketoiminnallisia tuloksia. Ossi kertoo miten.

09:40 - 10:20

Henna Seppälä & Tuomo Sinkkonen -
Tuloksellinen video­markkinointi 2023

Videomarkkinoinnin kenttä on monipuolistunut ja monimutkaistunut merkittävästi viimeisten vuosien aikana. Saadakseen tuloksia pelkkä videotuotannon osaaminen ei riitä vaan vaaditaan lisäksi laaja-alaista ymmärrystä mm. jakelukanavista, mainosformaateista ja analytiikasta. Tuomo kertoo miten videomarkkinointia kannattaa lähestyä vuonna 2023, jotta tekemisellä oikeasti saavutetaan tuloksia.

10:20 - 10:50

Marko Pohjosmäki - Rovion yli 7000 videota vuodessa

Rovio tuottaa vuodessa yli 7000 videota markkinoinnin eri käyttötarkoituksiin. Esityksessä käydään läpi konkreettisin esimerkein miten monipuolisesti Rovio hyödyntää videota eri kanavissa aina animoiduista giffeistä isoihin brändifilmeihin. Lisäksi Marko kertoo mihin asioihin hän kiinnittää huomiota videoiden tilaajana.

10:50 - 11:00

Videolle Tampereen yhteyshenkilöt esittäytyvät