Videotrendit 2023
Ilmainen webinaari

Videomarkkinoinnin trendit 2023

Webinaari markkinoijille

Miltä videomarkkinointi näyttää vuonna 2023?

Mitkä ovat tämän hetken kuumimmat puheenaiheet videomarkkinoinnin osalta? Mitkä näistä ilmiöistä jäävät vain tähdenlennoiksi ja mitkä ovat tulleet jäädäkseen myös tulevan vuoden osalta? Näemmekö kenties uuden tiktokin syntymän, entä muuttuvatko tarinankerronnan lait totaalisesti?

Videollen ennustajaukot Tapio Haaja ja Tuomo Sinkkonen luovat katsauksen kristallipalloon ja perkaavat yli 10 vuoden kokemukseen – ja vähän myös fiilikseen pohjaten listauksen vuoden 2023 videomarkkinoinnin tärkeimmistä trendeistä, jotka juuri sinun tulee tietää!

Kouluttajasi video­markkinoinnin huipulta

Tapio Haaja
Tapio Haaja

Päävideostrategi & kehitysjohtaja, Videolle

Tapiolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta videosta ja markkinoinnista. Ennen Videolle siirtymistään Tapio toimi MTV:llä mtv-videopalvelun (ent. Katsomo) vetäjänä. Tämän lisäksi Tapio on toiminut MTV:llä videokehityspäällikkönä, perustanut MTV videoverkoston sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa.

Tuomo Sinkkonen blogikuva-2-2-1
Tuomo Sinkkonen

Media- ja datajohtaja, Videolle

Tuomolla on 10 vuoden kokemus media-alalta kokonaisvaltaisesta videomarkkinoinnin suunnittelusta brändin rakennukseen ja myynnin kasvattamisesta kampanjatulosten mittaamiseen sekä datasta jalostettuihin oppeihin. Tuomo siirtyi Videolle videotoimistoon media- ja datajohtajan tehtävään Suomen suurimmasta mediatoimistokonsernista Dentsusta. Dentsulla Tuomo on viimeiset vuodet toiminut videomarkkinoinnin kehityspäällikkönä ja samalla liikkuvan kuvan sanansaattajana mm. IAB:n videotyörymän aktiivisena jäsenenä.

Katso tallenne