Jatkuva videotuotanto webinaari 2
Ilmainen webinaaritallenne

Kuinka tukea pitkiä B2B myyntiprosesseja videosisällöllä?

Ilmainen webinaari B2B-markkinoinnin ammattilaisille

Tukea pitkiin B2B-myyntiprosesseihin videosisällöllä

Tervetuloa mukaan webinaariin, jossa paljastamme parhaat oppimme siitä, millaisia videosisältöjä mihin myyntiprosessin vaiheeseen B2B-markkinoijan kannattaa tuottaa.

Webinaarissa kuulet parhaita käytäntöjä, joilla voit hyödyntää videosisältöä B2B-myynnin pitkissä myyntiprosesseissa. Webinaarissa käsittelemme sekä strategisia että konkreettisia tapoja.

Liity mukaan oppimaan, kuinka kehittää B2B-markkinointia uudelle tasolle videosisällön avulla!

Puhujat

Aino-Leena
Aino-Leena Juutinen

Marketing Manager, Counter Balanced and Terminal Tractors, Kalmar

"Luovuus, kehtaaminen ja stereotypioiden murtaminen. Siinä kolme asiaa, jotka ovat minulle ominaisia B2B-videotuotantoja suunnitellessa.”

Aino-Leena Juutinen on markkinoinnin, sosiaalisen median ja brändäämisen erityisosaaja. 15-vuotinen ura on kulkenut Aku Ankka -lehdestä ilmailualan kautta raskaan teollisuuden corporate-maailmaan Kalmarille, jossa hänellä on tällä hetkellä maailmanlaajuinen vastuu kahden tuoteperheen markkinoinnista.

LinkedIn

MARKUS
Markus Malvisalo

Key Account Manager, Videolle

Markuksella on yli 15 vuoden kokemus digitaalisesta videomarkkinoinnista. Vuosien varrella niin yrittäjänä, konseptisuunnittelijana, tuottajana kuin myös asiakkuusjohtana Markus on työskennellyt lukuisien b2b asiakkaiden kanssa. Hän on ollut keskeisessä roolissa luomassa ja toteuttamassa tuloksellisia videoprojekteja, kattaen kaiken brändi- ja tuotevideoista syventävään asiantuntijasisältöön.

 

markus.malvisalo@videolle.fi
LinkedIn

Sisältö

Tervetuloa

Videoiden mahdollisuudet B2B markkinoinnissa

Keskustelu: Miten Kalmar hyödyntää videoita omassa myyntiprosessissaan?

Miten tavoittaa B2B kohdeyleisöt videolla?

Q&A osuus

Täytä lomake ja siirry katsomaan