Herokuvapohjat (14)

Voittavan video­mainonnan yhtälö

Voittavassa videomainonnassa yhdistyy data ja luovuus

Videomainontaa on kaikkialla; suosikkiohjelmat ja -elokuvat pursuavat videomainontaa, eikä siltä voi välttyä edes bussipysäkillä seistessä. Tässä ylitsevuotavassa mahdollisuuksien kentässä piilee koko videomainonnan suurin haaste; miten herättää huomio liikkuvan kuvan keinoin, kun siihen törmääminen on nykyisin enemmän sääntö kuin poikkeus?

Videolle media- ja datajohtaja Tuomo Sinkkonen tietää, että kaiken keskiössä on datan ja luovuuden muodostama saumaton yhtälö. Data rakentaa mainostajalle väylän oikean kohdeyleisön ulottuville ja kertoo lopulta miten mainos katsojissa resonoi. Luovuudella taas on elintärkeä rooli huomion herättämisessä: katseen naulitsemisessa tai peukalon pysäyttämisessä.

Videomainonnan voittajia ovat ne, jotka kykenevät ymmärtämään yhtälön molempia muuttujia ja valjastamaan näiden vahvuudet käyttöönsä. Tässä webinaarissa opit miten modernin markkinoijan tulee lähestyä videomainontaa voittaakseen äärimmäisen kilpailulla kentällä.

Kouluttajasi video­markkinoinnin huipulta

Videolle-kouluttajasi: Tuomo Sinkkonen
Tuomo Sinkkonen

Media- ja datajohtaja, Videolle

Tuomolla on 10 vuoden kokemus media-alalta kokonaisvaltaisesta videomarkkinoinnin suunnittelusta brändin rakennukseen ja myynnin kasvattamisesta kampanjatulosten mittaamiseen sekä datasta jalostettuihin oppeihin. Tuomo siirtyi Videolle videotoimistoon media- ja datajohtajan tehtävään Suomen suurimmasta mediatoimistokonsernista Dentsusta. Dentsulla Tuomo on viimeiset vuodet toiminut videomarkkinoinnin kehityspäällikkönä ja samalla liikkuvan kuvan sanansaattajana mm. IAB:n videotyörymän aktiivisena jäsenenä.

Vidoelle-kouluttajasi: Tapio Haaja
Tapio Haaja

Päävideostrategi & kehitysjohtaja, Videolle

Tapiolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta videosta ja markkinoinnista. Ennen Videolle videotoimistoon siirtymistään Tapio toimi MTV:llä mtv-videopalvelun (ent. Katsomo) vetäjänä. Tämän lisäksi Tapio on toiminut MTV:llä videokehityspäällikkönä, perustanut MTV videoverkoston sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa.

Katso ilmainen tallenne