Webinaari_Sekvensoitu videomainonta

Sekvensointi video­mainonnassa

Erotu eduksesi hektisessä digiympäristössä

Sarjamainen eli sekvensoitu videomainonta on ulkomailla suosittu, mutta Suomessa vielä alihyödynnetty tarinankerronnan väline. Suomeksi sekvensoinnilla tarkoitetaan tarinan ketjuttamista eri videomainoksiin ja tarinan seuraavan osan näyttämistä edellisen mainoksen nähneille yhden pitkän mainosvideon sijaan.

Sekvensointi on oivallinen tapa voittaa huomiokilpailussa, erottua kilpailijoista ja lisätä mainonnan muistettavuutta. Mikäli haluat kuulla lisää, ilmoittaudu 28.4 järjestettävään webinaariimme. Webinaarissa opit mm:

  • Miksi sekvensointi auttaa voittamaan huomiokilpailussa ja parantaa muistijälkeä
  • Minkälaiseen kampanjointiin sekvensoitu videomainonta eritoten sopii
  • Mitä loputtomia mahdollisuuksia sekvensointi tarjoaa luovaan tekemiseen
  • Missä mainosjärjestelmissä ja miten sekvensoitua mainontaa voi tehdä
  • Minkälaisin opein ja tuloksin Videolle ja Hopkins toteutti itse sekvensoidun videomainoskampanjan

Videosarjan puhujat videomarkkinoinnin huipulta

Senior Consultant Arttu Raittila, Hopkins
Arttu Raittila

Senior consultant, Hopkins

Arttu on kokenut digimarkkinoinnin monitaituri. Hän on kouluttanut satoja suomalaisia tekemään parempaa, analytiikkaan perustuvaa digimarkkinointia.

Videolle-kouluttajasi: Tapio Haaja
Tapio Haaja

Päävideostrategi ja kehitysjohtaja, Videolle

Tapiolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta videosta ja markkinoinnista. Ennen Videolle siirtymistään Tapio toimi MTV:llä mtv-videopalvelun (ent. Katsomo) vetäjänä. Tämän lisäksi Tapio on toiminut MTV:llä videokehityspäällikkönä, perustanut MTV videoverkoston sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa.

Videolle-kouluttajasi: Tuomo Sinkkonen
Tuomo Sinkkonen

Media- ja datajohtaja, Videolle

Tuomolla on 10 vuoden kokemus media-alalta kokonaisvaltaisesta videomarkkinoinnin suunnittelusta brändin rakennukseen ja myynnin kasvattamisesta kampanjatulosten mittaamiseen sekä datasta jalostettuihin oppeihin. Tuomo siirtyi Videolle videotoimistoon media- ja datajohtajan tehtävään Suomen suurimmasta mediatoimistokonsernista dentsusta. Dentsulla Tuomo toimi viimeiset vuodet videomarkkinoinnin kehityspäällikkönä ja liikkuvan kuvan sanansaattajana toimien myös aktiivisena osana IAB:n videotyöryhmää.

Lataa ilmainen videosarja