Sinulla on tavoite, meillä ratkaisu

Videomarkkinointi on paljon muutakin kuin perinteiset mainoselokuvat ja tunnettuuden tavoittelu. Mikä tahansa tavoitteesi onkaan (tunnettuus, harkinta, konversio, asiakaskokemus), on sen saavuttamiseksi olemassa omat kanavansa ja sisältönsä.

Videotoimistona tehtävämme on määrittää ja tuottaa juuri sinun tavoitettasi vastaava ihanteellinen kokonaisuus. Ota yhteyttä ja kerro tavoitteistasi, niin saavutetaan ne yhdessä.

Tavoitteesi määrittää keinot

Videotoimistona meillä on laaja ja ajankohtainen käsitys siitä, mitä erilaisia videomarkkinoinnin keinoja on olemassa ja kuinka näitä hyödyntämällä pääsemme juuri sinun tavoitteeseesi.

Tavoitteesi vaikuttavat läpi koko tuotantoprosessin ohjaten valintoja liittyen mm. videotyyppiin, kanavavalintoihin, luovaan konseptiin, käsikirjoitukseen, tuotantoon ja versiointiin.

Tavoite mukana läpi prosessin

Tuloksellisessa videomarkkinoinnissa tavoitteesi ja kohderyhmäsi tulisi aina ohjata mediavalintojasi ja mediavalintojesi tulisi ohjata sisältösi suunnittelua ja tuotantoa. 

Videolle on Suomen ainoa täyden palvelun videotoimisto, joten kykenemme auttamaan sinua kaikissa videomarkkinoinnin vaiheissa aina mediasuunnittelusta tuotantoon,  kampanjoiden ostamiseen ja tulosten mittaamiseen. Työmme on varmistaa, että saat videoinvestoinnillesi parhaan mahdollisen tuoton.

Mittaamme, analysoimme ja kehitämme

Varmin tapa tulokselliseen videomarkkinointiin käy systemaattisen kehittymisen kautta.

Videotoimistona haluamme tarjota sinulle aina perusteltuja näkemyksiä, joiden toimivuus voidaan jälkeenpäin todeta datalla.

Herättikö video huomion, pysähtyikö peukalo? Pitikö tarinankerronta otteessaan? Saiko video aikaan haluttua toimintaa? Oliko kanavavalinta oikea?  Näihin kysymyksiin pureutumalla pystymme tuottamaan sinulle konkreettisia oppeja entistä tuloksekkaampaan videomarkkinointiin.

Videotuotanto mielessä?

Kerro videotarpeestasi, me kerromme miten voimme auttaa.

LUE LISÄÄ AIHEESTA

Katso kaikki