Suunnitteletko tuloksellista videomarkkinointia tai yksittäistä videokampanjaa? Me olemme luova videotoimisto, jolla on näkemystä ja osaamista toteuttaa villeimmätkin liikkuvaan kuvaan liittyvät haaveesi konseptoinnista kuvaamiseen ja editointiin.

Digitaalisen videomarkkinoinnin toimisto

 

Tuotamme videoita tarpeistasi lähtien, olipa tavoitteesi sitten bränditunnettuuden kasvattaminen, myynnin lisääminen tai asiakaspalvelun tehostaminen.
Meillä ymmärrys digikanavista ja niihin räätälöidyistä videoista yhdistyy luovaan suunnitteluun ja konseptointiin. Monipuolinen in-house-tuotantotiimimme takaa ketteryyden, laadun ja kustannustehokkuuden.

Videoviestinnän konseptointi ja käsikirjoitus

 

Tuotantoyhtiömme on täynnä suunnittelu- ja käsikirjoituslahjakkuutta sekä markkinointiviestinnällistä ja kaupallista osaamista.
Siksi pystymme vastaamaan kaikkiin tarpeisiin – liittyivätpä ne sitten vaikkapa rekrytointiin, myyntiin, sisäiseen viestintään tai brändimainontaan. Tarinallisella videomainonnalla ja nokkelilla sosiaalisen median kampanjoilla tuotat lisäarvoa kohderyhmillesi ja valjastat videoviestinnän palvelemaan tarpeitasi.

Videotuotanto kaikkiin kanaviin

 

Hyvä videoviestintä on paitsi luovaa, kekseliästä, tarpeitasi vastaavaa ja brändisi linjan mukaista, myös teknisesti laadukasta.
Tuotantosi kuvataan nykyaikaisella kalustolla kokeneiden ammattilaisten toimesta ja viilataan leikkauspöydällä eri kanaviin sopiviksi animaatioineen, infograafeineen ja visuaalisine efekteineen sekä kieliversioineen – tarpeestasi riippuen.

Videotuotanto mielessä?

Kerro videotarpeestasi, me kerromme miten voimme auttaa.

Video lisää myyntiä

Videot tehostavat liidien keruuta.* Videoilla on hyvä ROI.*

* Video Marketing Statistics For 2020

HubSpot Video

 

Mainosvideo

Tarinallinen brändifilmi vai taktinen täsmäisku? TV-spotti, some-mainos vai molemmat? Useamman videon videokampanja? Riippumatta siitä missä muodossa ja kontekstissa viestisi näkyy ja kuuluu, me teemme parhaamme, jotta se myös tuottaa tulosta.

Katso lisää →
Pyydä tarjous →
HubSpot Video

 

Yritysvideo

Jokainen yritys on tarina - ja liikkuva kuva kertoo tarinan tehokkaasti ja inspiroivasti. Huolellisesti ja tavoitteellisesti suunniteltu yritysesittelyvideo on elävä käyntikortti ja erinomainen tapa välittää yrityksen ydinviesti kohderyhmille.Tavoitteenamme on aina video (tai videosarja), jonka avulla voit olla entistä ylpeämpi yrityksestäsi.

Katso lisää →
Pyydä tarjous →
HubSpot Video

 

Animaatiovideo

Jotkut fantasiat on helpompi toteuttaa animaatiostudiomme hämärässä. Animaatio poistaa mielikuvituksen estot ja havainnollistaa monimutkaisenkin tiedon yksinkertaisessa muodossa.

Katso lisää →
Pyydä tarjous →
HubSpot Video

 

Dokumentaariset videot

Dokumentaarisissa videoissa hyödynnetään perinteisiä dokumenttielokuvan keinoja markkinointitarkoituksiin. Dokumentaarinen tyyli eroaa merkittävästi mainosmaisista yritysesittely- ja brändivideoista nimenomaan aitoudellaan ja dokumentaariset videot ovat ennen kaikkea aitousviestintää.

Katso lisää →
Pyydä tarjous →
HubSpot Video

 

Rekrytointivideo ja työnantajamielikuva

Rekrytointi on markkinointia, ja potentiaaliselle työntekijälle erotut videoilla siinä missä muillekin. Esittele yrityskulttuuriasi, vinkkaa avoimista paikoista, anna työntekijöidesi ja kollegoidesi kertoa uratarinansa, rakenna työnantajamielikuvaa ja poimi parhaat talentit markkinoilta.

Katso lisää →
Pyydä tarjous →
HubSpot Video

 

Haastatteluvideo ja asiakastestimoniaali

Kuva tunnetusti kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta sanoillakin on suuri merkitys videoviestinnässä. Parhaiten toimivat etenkin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden suositukset ja positiiviset kokemukset rennosti ja aidosti kerrottuna.

Katso lisää →
Pyydä tarjous →
HubSpot Video

 

Selitysvideo

Selitysvideo on tehokkain tapa opettaa katsojaa nykypäivän digiympäristössä, jossa lähtökohtaisesti sisältöjen äärelle pysähtyminen on yhä harvinaisempaa. Selitysvideo kommunikoi tuotteen, palvelun tai konseptin hyödyt nopealla ja terävällä otteella.

Katso lisää →
Pyydä tarjous →
HubSpot Video

 

Videosarja

Huolellisesti suunnitellusta videosarjasta riittää julkaistavaa sisältöä pitkäksi aikaa. Videosarja sopii moneen tarkoitukseen: olemme muun muassa kiertäneet valtakunnan liigapaikkakunnat jäähalleineen, valjastaneet salibandytähdet shampootuotteen brändilähettiläiksi ja tarttuneet kieli poskella presidenttiparin vauvauutisiin.

Katso lisää →
Pyydä tarjous 
HubSpot Video

 

Brändiviihde

Hyvin suunniteltu ja ensiluokkaisesti toteutettu brändiviihde ihastuttaa kohderyhmiä ja sitouttaa katsojia. Brändätty videosisältö saa ihmiset viihtymään brändisi ja sisältöjesi parissa.

Katso lisää →
Pyydä tarjous →
HubSpot Video

 

TV-mainos

TV-mainos on loistava tapa lisätä brändisi tunnettavuutta ja kehittää brändiisi liitettävää mielikuvaa. Ytimekkään TV-spotin avulla voit helposti tiedottaa suurta yleisöä uusista tuotteistasi tai tuotteisiisi liittyvistä tarjouksista.

Katso lisää →
Pyydä tarjous →
HubSpot Video

 

Videolle ❤️️ Toimistot

Vaikka olemme videotoimisto, on meillä myös paljon kokemusta toimistojen kanssa tehtävästä yhteistyöstä perinteisenä tuotantoyhtiönä. Toimistot arvostavat tapaamme toimia, koska he saavat saman katon alta tuottajan lisäksi myös ohjaajan, kuvaajan, leikkaajan sekä tarvittaessa vaikka animaattorit ja valokuvaajan.

Katso lisää →
Pyydä tarjous →

 

 

Haluatko saada parempia tuloksia videomarkkinoinnin avulla?

Täältä löydät kaikki mitä markkinoijan tulee tietää videotuotannoista ja niiden suunnittelusta:

Muut videot ja still-kuvaus

Etkö ole ihan varma, millaista videosisältöä kaipaat, tai mitä videotuotannolta pitäisi odottaa? Tarvitsetko esimerkiksi opastusvideon tai tapahtumakuvauksen, vai onko kyse laajemmasta brändin rakentamisesta tai videomarkkinoinnista? Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva videokonsepti, joka täyttää hurjimmatkin haaveesi.

Videot tavoitteen mukaan

  • Bränditunnettuus ja liidien hankinta
  • Tuotteen tai palvelun selittäminen ja myynnin kasvattaminen
  • Asiakaspalvelu ja odotusten ylittäminen oston jälkeen

Miksi Videolle?

Yhdistämme digikanava-, strategia- ja markkinointiosaamisen laadukkaaseen videotuotantoon. Suunnittelemme, käsikirjoitamme ja tuotamme videoita yritysvideoista mainoselokuviin ja havainnollistavista animaatioista kanavaoptimoituihin somesisältöihin. Teemme mediasuunnittelua, todennamme tulokset datan avulla ja tuotamme sinulle opit entistä tuloksellisempaan videomarkkinointiin.

  • Ymmärrys siitä, millainen video toimii eri digikanavissa
  • Tavoitteista ja kohderyhmistä johdettua suunnittelua
  • Oma tuotantotiimi takaa laadun, ketteryyden ja tehokkuuden
  • Parempia tuloksia mediasuunnittelun ja mittaamisen kautta

Asiakkaitamme

Videotuotanto mielessä?

Niin meilläkin. Kerro videotarpeestasi, me kerromme miten voimme auttaa.