Suunnitteletko tuloksellista videomarkkinointia tai yksittäistä videokampanjaa? Me olemme luova videotoimisto, jolla on näkemystä ja osaamista toteuttaa villeimmätkin liikkuvaan kuvaan liittyvät haaveesi konseptoinnista kuvaamiseen ja editointiin.
Katso showreel Toggle full screen
×

Digitaalisen videomarkkinoinnin toimisto

 

Tuotamme videoita tarpeistasi lähtien, olipa tavoitteesi sitten bränditunnettuuden kasvattaminen, myynnin lisääminen tai asiakaspalvelun tehostaminen.
Meillä ymmärrys digikanavista ja niihin räätälöidyistä videoista yhdistyy luovaan suunnitteluun ja konseptointiin. Monipuolinen in-house-tuotantotiimimme takaa ketteryyden, laadun ja kustannustehokkuuden.

Videoviestinnän konseptointi ja käsikirjoitus

 

Talomme on täynnä suunnittelu- ja käsikirjoituslahjakkuutta sekä markkinointiviestinnällistä ja kaupallista osaamista.
Siksi pystymme vastaamaan kaikkiin tarpeisiin – liittyivätpä ne sitten vaikkapa rekrytointiin, myyntiin, sisäiseen viestintään tai brändimainontaan. Tarinallisella videomainonnalla ja nokkelilla sosiaalisen median kampanjoilla tuotat lisäarvoa kohderyhmillesi ja valjastat videoviestinnän palvelemaan tarpeitasi.

Videotuotanto kaikkiin kanaviin

 

Hyvä videoviestintä on paitsi luovaa, kekseliästä, tarpeitasi vastaavaa ja brändisi linjan mukaista, myös teknisesti laadukasta.
Tuotantosi kuvataan nykyaikaisella kalustolla kokeneiden ammattilaisten toimesta ja viilataan leikkauspöydällä eri kanaviin sopiviksi animaatioineen, infograafeineen ja visuaalisine efekteineen sekä kieliversioineen – tarpeestasi riippuen.

Video mielessä?

Kerro videotarpeestasi, me kerromme miten voimme auttaa.

Video lisää myyntiä

Videot tehostavat liidien keruuta.* Videoilla on hyvä ROI.*

* Video Marketing Statistics For 2020

Yousician - YouTube-mainos

 

Mainosvideo

Tarinallinen brändifilmi vai taktinen täsmäisku? TV-spotti, some-mainos vai molemmat? Useamman videon videokampanja? Riippumatta siitä missä muodossa ja kontekstissa viestisi näkyy ja kuuluu, me teemme parhaamme, jotta se myös tuottaa tulosta.

Katso lisää →
Pyydä tarjous →
Business Finland - Lifestyle Finland

 

Yritysvideo

Jokainen yritys on tarina - ja liikkuva kuva kertoo tarinan tehokkaasti ja inspiroivasti. Huolellisesti ja tavoitteellisesti suunniteltu yritysesittelyvideo on elävä käyntikortti ja erinomainen tapa välittää yrityksen ydinviesti kohderyhmille.Tavoitteenamme on aina video (tai videosarja), jonka avulla voit olla entistä ylpeämpi yrityksestäsi.

Katso lisää →
Pyydä tarjous →
Lähitapiola - Juhan tarina

 

Haastatteluvideo ja asiakastestimoniaali

Kuva tunnetusti kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta sanoillakin on suuri merkitys videoviestinnässä. Parhaiten toimivat etenkin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden suositukset ja positiiviset kokemukset rennosti ja aidosti kerrottuna.

Katso lisää →
Pyydä tarjous →
hki_travel_award_v1_h264

 

Animaatiovideo

Jotkut fantasiat on helpompi toteuttaa animaatiostudiomme hämärässä. Animaatio poistaa mielikuvituksen estot ja havainnollistaa monimutkaisenkin tiedon yksinkertaisessa muodossa.

Katso lisää →
Pyydä tarjous →
Metso - Working at Metso

 

Rekrytointivideo ja työnantajamielikuva

Rekrytointi on markkinointia, ja potentiaaliselle työntekijälle erotut videoilla siinä missä muillekin. Esittele yrityskulttuuriasi, vinkkaa avoimista paikoista, anna työntekijöidesi ja kollegoidesi kertoa uratarinansa, rakenna työnantajamielikuvaa ja poimi parhaat talentit markkinoilta.

Katso lisää →
Pyydä tarjous →

 

 

 

 

Muut videot ja still-kuvaus

Etkö ole ihan varma, millaista videosisältöä kaipaat, tai mitä videotuotannolta pitäisi odottaa? Tarvitsetko esimerkiksi opastusvideon tai tapahtumakuvauksen, vai onko kyse laajemmasta brändin rakentamisesta tai videomarkkinoinnista? Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva videokonsepti, joka täyttää hurjimmatkin haaveesi.

Videot tavoitteen mukaan

  • Bränditunnettuus ja liidien hankinta
  • Tuotteen tai palvelun selittäminen ja myynnin kasvattaminen
  • Asiakaspalvelu ja odotusten ylittäminen oston jälkeen

Miksi Videolle?

Olemme täyden palvelun videotoimisto. Yhdistämme digikanava-, strategia- ja markkinointiosaamisen laadukkaaseen videotuotantoon. Suunnittelemme, käsikirjoitamme ja tuotamme videoita online-sarjoista mainoselokuviin ja havainnollistavista animaatioista sosiaalisen median sisältöihin.

  • Ymmärrys siitä, millainen video toimii eri digikanavissa
  • Tavoitteista ja kohderyhmistä johdettua suunnittelua
  • Oma tuotantotiimi takaa laadun, ketteryyden ja tehokkuuden

Asiakkaitamme

Video mielessä?

Niin meilläkin. Kerro videotarpeestasi, me kerromme miten voimme auttaa.