Tutustu Video­markkinointi 2024
tapahtuman puhujiin

Eminen Susanna Rantanen 1-2023

Susanna Rantanen

Co-founder, CEO Employer Branding Agency Emine

Susanna Rantanen on osaajamarkkinoinnin suomalainen pioneeri ja toimialan kehittäjä. Susanna tunnetaan modernin työnantajabrändäyksen mestarina sekä HR:n ja liiketoiminnan nätisti yhteen paketoivana strategisena ajattelijana. Hän on työskennellyt, opastanut, valmentanut, kehittänyt, jalkauttanut ja sparranut nopeasti kasvavia ja skaalautuvia yrityksiä osaajayleisöön vaikuttamisen keinoissa vuodesta 2002 lähtien.

anttihyyrynen2023_kuva_arttumuukkoen

Antti Hyyrynen

Ammattimuusikko (Stam1na), esikoiskirjailija, tuottaja, ohjaaja, käsikirjoittaja ja leikkaaja

Suurimpina työympäristöinä platinalevymyyntiin ja moninkertaisiin Emma-palkintoihin yltänyt Stam1na, sekä vuodesta 2005 toiminut ja OMVF-palkittu Medialouhos. Viimeisin työ, Lappeenrannan kaupunginteatteriin tuotettu Viimeinen Atlantis -näytelmä voitti Vuoden parhaan esityksen Thalia-palkinnon, sekä se valittiin Suomen teatterikesän ohjelmistoon.

roope-portrait-square-1600

Roope Rainisto

AI Artist & Co-founder, Varjo

Roope Rainisto teki 25 vuoden ajan uraa digitaalisena suunnittelijana ja hän on mm. yksi virtuaalilaseja valmistavan Varjon perustajista. Runsaat pari vuotta sitten Rainistosta tuntui, että hän voisi koettaa jotain muuta. Hän irtisanoutui Varjolta ja alkoi tekoälytaiteilijaksi.

Yeboyah

Amare Kuukka (Yeboyah)

Artisti

Yeboyah on helsinkiläinen artisti ja tulevaisuuden suunnannäyttäjä, joka aloitti soolouransa vuonna 2017 Broflake-singlellä. Vuoden 2019 Elovena EP ja vuonna 2021 julkaistu debyyttialbumi ”Perhosefekti” toivat Yeboyahille lukuisia Emma-ehdokkuuksia ja artistin vaikuttava liveshow on nähty kaikilla isoimmilla festareilla.  Yeboyah teki odotetun paluun uuden musiikin pariin maaliskuussa julkaistulla singlellä ”10X feat. Slani”. Yeboyah debytoi keväällä 2023 myös ohjaajana, toimien ¨10X¨musiikkivideon ohjaajana. Nyt artisti on julkaissut ”YEBO&” -EP:n, jonka jokaisella 5 biisillä on mukana vieraileva artisti. 

Antonio Abalos

Antonio Abalos

CEO, Amarillo Yellow, ex-Netflix marketing director EMEA

Antonio has 15+ years experience leading marketing and growth teams for global companies (Netflix, Facebook, Amazon, Twitter).He is passionate about digital transformation and sustainability and does work as a Senior Advisor.

Matias Mäenpää

Matias Mäenpää

Co-founder, Videobot

Matias Mäenpää on menestynyt enkelisijoittaja, tietokirjailija ja yksi Videobotin perustajista.

Larz Zelander

Lars Zelander

YouTube Specialist Manager, YouTube

Lars is managing a team of YouTube Media Specialists servicing the agency ecosystem in Northern Europe. Connecting the dots between creative impact, valuable insights and effective distribution is where we thrive.

Mimmit sijoittaa

Pia-Maria Nickström & Hanna Tikander

Toimitusjohtaja & Päätuottaja, Mimmit sijoittaa

Mimmit sijoittaa on monikanavainen media, jossa puhutaan rennoissa merkeissä rahasta, sijoittamisesta ja säästämisestä. Mimmit sijoittaa valittiin Vuoden Business & Talous -podcastiksi Audioland Awards 2022 -tapahtumassa. Lisäksi Mimmit sijoittaa on palkittu muun muassa Vuoden Sijoitusteko -palkinnolla Sijoittaja 2019 -tapahtumassa ja Vuoden keskustelunherättäjä -palkinnolla Asenneawards-tapahtumassa 2019.

Thomas_Madsen_Mygdal-1-960x0-c-default

Thomas Madsen-Mygdal

Co-founder & CEO, TwentyThree (DE)

Thomas Madsen-Mygdal is a Danish designer and entrepreneur with a long history of generating change and innovation. An Internet pioneer, Thomas co-founded the first Danish internet company, Mondo, which helped bring the Internet to Denmark. During the 2000s, the reboot festival became a meeting place for the Internet we know today. Later, Thomas founded Podio, a company that changed how people work. Today, Thomas heads TwentyThree, which aims to transform the way companies communicate via video. Thomas is also an initiator and the current chairman of the board for the start-up community #CPHFTW.

Jukka Niittymaa

Jukka Niittymaa

Head of AI & Innovations, Sherpa

Jukka Niittymaa on luova toimisto Sherpan Head of AI & Innovations ja luova nörtti joka tajuaa bisnestä. Hänen ajattelussaan korostuvat innovatiivisuus, kyky analysoida monimutkaisia kokonaisuuksia ja jatkuva kiinnostus uusia ilmiöitä kohtaan. Videoita ja animaatioita Jukka on tehnyt eri rooleissa jo yli neljännesvuosisadan. Tekoälystä hän on kirjoittanut henkilökohtaiseen blogiinsa ja LinkedIniin vuosia.

 

Miiko Metsäaho

Miiko Metsäaho

Content Creator, Gaming, Gigantti

Miikon työhön Gigantin gaming-lähettiläänä kuuluu pelaamisen kasvoina toiminen – sisältöjen luominen someen, pelitapahtumien järjestäminen ja ihmisten kohtaaminen. Pelaaminen ja elektroniikka ovat olleet Miikolle pienestä asti suurin intohimo, ja hänestä on ihan parasta, että pääsee jakamaan sen kaikkien Gigantti Gamingin somekanavien seuraajien kanssa.

"Videomarkkinointi somessa kehittyy jatkuvasti ja skeneä pitää seurata päivittäin, jotta pysyy aallon harjalla."

Sami Särkelä

Sami Särkelä

Head of Brand & Digital, Gigantti

Sami Särkelä on Gigantin Brand & Digital -yksikön johtaja, joka luotsaa Gigantin Suomen markkinointia, viestintää ja Ecomercea. Ennen viiden vuoden rupeamaa kodinelektroniikkamarkkinoinnin ja brändin kehittämisen parissa Sami työskenteli yli vuosikymmenen Maikkarilla Pöllölaaksossa liikkuvan kuvan, mediamyynnin ja sisältöjen parissa. Videosisältöjen suurkuluttaja ja digitaalisen maailman ilmiöiden hämmästelijä.

Essi Bly

Essi Bly

Content Manager, Team Lead (Social Media & Influencer Marketing), Valio

Essi Bly vastaa Valiolla vaikuttajamarkkinoinnista sekä johtaa sosiaalisen median kokonaisuutta. Hän uskoo oivaltavien sisältöjen ja niiden ympärille kerääntyneiden yhteisöjen voimaan.

"Ennätysten rikkominen on hienoa, mutta jos emme kykene luomaan samaistuttavaa sisältöä, emme ole onnistuneet haluamallamme tavalla. Löytämällä uusia tapoja samaistumispinnan luomiseen voimme puhutella yhteisöämme, erottua, luoda uutta sekä ansaita paikkamme kuluttajien arjessa."

Jon-mowat-1024x913

Jon Mowat

Co-Founder and Managing Director of Hurricane Media

Jon Mowat is a video marketing keynote speaker who has captivated audiences at conferences and workshops across Europe with his dynamic and engaging presentation style. He has an impressive background, having served as a director at the BBC before establishing his own video marketing agency, Hurricane Media. With over 20 years of experience in the field and two books on video marketing under his belt, Jon brings a wealth of knowledge and always provides practical tips and takeaways that attendees can use. 

Jaana_Meta

Jaana Karjalainen

Client Partner, META / Facebook

Jaanalla on yli seitsemän vuoden kokemus Metalla fokuksena Suomen ja Pohjoismaiden suurimpien asiakkaiden liiketoiminnan kehitys,  kasvu ja digitalisaation vauhdittaminen. Jaana toimii myös IAB Finlandin Sosiaalisen median työryhmän puheenjohtajana ja hänellä on yli 15 vuoden kokemus alalta erilaisista digitaaliseen markkinointiin liittyvistä tehtävistä.

Gogi

Gogi Mavromichalis

Mediapersoona & yrittäjä

Gogi on tehnyt pitkää uraa Yleisradiolla juontajana, toimittajana ja koko kansan tarinankertojana. Alkuvuodesta 2023 hänet palkittiin Kultaisella Venlalla vuoden esiintyjäksi. Nyt edessä on uusi ja kiehtova ura yrittäjänä ja mediapersoonana.

Ben_mercer

Ben Mercer

Leikkaaja (mm.Tuntematon sotilas)

Ben has accumulated 30 years experience working as an editor in television, advertising and film.

Ben regularly gives lectures on the dramaturgy of editing and is also employed for dramaturgical analysis on script development and offline cuts by screenwriters, producers and directors alike. He has received two Finnish Film Academy Award nominations for Best Editing for my work on ”Naked Harbour” and ”Unknown Soldier”. The latter film brought home the award.

In 2017, Ben was awarded an honorary distinction at the Voitto Awards for my life's work in commercial editing by the Association of Independent Producers in Finland (SATU ry).

Verneri-Pulkkinen

Verneri Pulkkinen

Yhteisönrakentaja, Inderes

Verneri tunnetaan mm. Vernerin vartti -ohjelmasta ja hän vastaa erityisesti Inderesin asiasisällöistä sekä sijoittajayhteisön rakentamisesta.

Eero-Alasuutari

Eero Alasuutari

Brändi- ja markkinointivastaava, Inderes

Eero vastaa Inderesin B2B-markkinoinnista, brändinrakennuksesta ja brändisisällöistä.

Joonas Imeläinen

Joonas Imeläinen

Head of TV & Video, Sanoma

Joonaksella on yli vuosikymmenen kokemus digitaalisen markkinoinnin strategisesta suunnittelusta eri mediatoimistojen puolelta.
Sanomalla Joonas vastaa TV- ja videon mainosratkaisujen kaupallistamisesta ja kehityksestä. Käytännössä työ koostuu mm. uusien mainosformaattien suunnittelusta ja hinnoittelusta Sanoman TV-kanaville, Ruutuun sekä uutis- ja verkkosivustoille.

 

Matthew Hearle

Matthew Hearle

Creative Strategist, TikTok

Matthew is an award winning Creative Strategist for TikTok Creative Lab in the Nordics, where he leads global creative campaigns for brands such as IKEA and H&M. Prior to joining TikTok, Matthew developed his craft as a strategist within the creative industry, before becoming the Head of Content at the creative agency ACNE. 

Tuomo Sinkkonen blogikuva-2-2

Tuomo Sinkkonen

Media- ja datajohtaja, Videolle

Tuomolla on yli 10 vuoden kokemus media-alalta kokonaisvaltaisesta videomarkkinoinnin suunnittelusta brändin rakennukseen ja myynnin kasvattamisesta kampanjatulosten mittaamiseen sekä datasta jalostettuihin oppeihin.


Datan ja luovuuden pyhä liitto kiehtoo Tuomoa, ja ennen kaikkea se, mitä johtopäätöksiä numerot, toisin sanoen ihmisten reagointi videosisältöihin kertovat luovasta toteutuksesta. 

Lasse Nikkari

Lasse Nikkari

Päällikkö, formaatit ja brändiviihde, Sanoma Media Finland

Lasse Nikkari on brändiviihteen edistäjä, vastaava tuottaja, TV - formaattien asiantuntija, viihteen kuluttaja ja isä. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus televisiotuotannoista Suomesta ja ulkomailta. Nyt hän vastaa menestysformaattien etsimisen lisäksi brändiviihdestrategian edistämisestä Nelosella. 

HENNA

Henna Seppälä

Ohjaaja-käsikirjoittaja, Videolle

Henna on ihmisistä ja elokuvista kiinnostunut ohjaaja-käsikirjoittaja sekä elokuva- ja televisiotutkimuksen maisteri. Hennan intohimona on tutkimisen ja luovan tekemisen yhdistäminen, sekä ihmislähtöisen mainonnan ja markkinoinnin suunnittelu. Erityisen mieluusti Henna käsikirjoittaa ja ohjaa dokumentaarisia henkilökuvia tai yhteiskunnallisia aiheita käsittelevää mainontaa.

Tapio-Haaja-webinar

Tapio Haaja

Kehitysjohtaja, Videolle

Tapiolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta videosta ja markkinoinnista. Ennen Videolle siirtymistään Tapio toimi MTV:llä mtv-videopalvelun (ent. Katsomo) vetäjänä. Tämän lisäksi Tapio on toiminut MTV:llä videokehityspäällikkönä, perustanut MTV videoverkoston sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa.

Osallistuminen on maksutonta

Ilmoittaudu Suomen suurimpaan
video­markkinoinnin tapahtumaan