Teimme rekryvideon. Miten kävi?

Jenna Perus

Jenna Perus
21. syyskuuta 2017

Teimme rekryvideon. Miten kävi?
Rekry

Videosisältö rekrytointimarkkinoinnissa on Suomessa merkittävästi alihyödynnetty mahdollisuus. Miksi videosisältöjä kannattaisi käyttää rekryviestinnässä ja millaisia tuloksia me omassa rekrykampanjassamme saimme jo ensimmäisen viikon aikana?


 


2 päivää, 20 000 orgaanista videonäyttöä


Tulokset näkyvyyden suhteen rekrykampanjassa olivat huimat. Kahden ensimmäisen päivän aikana video sai yli 20 000 orgaanista videonäyttöä sekä yhteensä satoja tykkäyksiä, kommentteja ja jakoja eri kanavissa. YouTuben analytiikan mukaan 1:48-pituisesta videosta oli keskimäärin katsottu 77 %. Tämä osoittaa, että somevideoiden ei tarvitse olla alle 30-sekuntisia, jos koukutat katsojan heti alussa ja tarjoat kiinnostavaa sisältöä.Rekryvideo viestii yrityskulttuurista


Rekryvideo sai paljon positiivista huomiota myös sen vuoksi, että siinä tuotiin rohkeasti esiin yrityskulttuuria. Mikä on on teidän yrityskulttuurissa erityistä ja mitä siinä kannattaisi tuoda esiin? Näytä, älä väitä.

 

videolle rekry

 

videolle rekrytointi

 

Verkoston ja suosittelijoiden voima viestin välittäjänä


Kuunteletko mieluiten mainoksia vai verkostosi suositteluja kun harkitset tuotteen ostoa, puhumattakaan uuden työpaikan valinnasta? Kaikki me ymmärrämme aitojen suosittelujen valtavan voiman. Aktivoi verkostosi ja työkaverisi ja kannusta heitä jakamaan viestiä eteenpäin oman saatteen kera. Saatat yllättyä positiivisesti!

 

videolle suosittelu

 

videolle rekrytointi

 

Mistä lähteä liikkeelle rekryvideoiden suunnittelussa?


  • Mieti, mikä teidän työyhteisössänne tai yrityskulttuurissanne on erityistä
  • Mieti, millaista kohderyhmää tavoittelet ja mikä heihin vetoaa
  • Missä kanavissa videota tullaan käyttämään? Tarvitaanko versiointia eri kanaviin?
  • Mitä muuta sisältöä voisitte tuottaa, jonka CTA voisi olla uusin rekryilmoitus? (esimerkki)
  • Muista, että aitous ja rehellisyys purevat
  • Sisältöön ja luovaan toteutukseen löytyy valtava määrä eri mahdollisuuksia. Pyydä ideointiapua!Haluatko liittyä mukaan rakentamaan Videolle-kasvutarinaa? Etsimme modernin markkinoinnin ammattilaista. Lue vapaasta positiosta lisää täällä.

videolle rekry.jpg

Saatat pitää myös näistä

Opi lisää video­markkinoinnista

Vastaanota videomarkkinoinnin uusimmat tuulet ja ajankohtaiset vinkit suoraan sähköpostiisi.