Videomarkkinointialustalla maksimaalinen hyöty videoista - Videolle tuo Suomeen TwentyThreen

Jenny Hotti

Jenny Hotti
9. syyskuuta 2019

Videomarkkinointialustalla maksimaalinen hyöty videoista - Videolle tuo Suomeen TwentyThreen

Videomarkkinointialustan käyttöönotto on modernille videomarkkinoijalle se seuraava askel. Kun kaikki tarvittavat työkalut löytyvät samasta pakista, on tulosten saavuttaminen helpompaa. Miksi videomarkkinointialusta on yrityksille parempi vaihtoehto kuin esimerkiksi YouTube?

 

Videomarkkinointialustoista puhuttaessa herää kysymys, miten ne eroavat ilmaisista videopalveluista, kuten YouTubesta ja Vimeosta. Perustoiminnoiltaan edellä mainitut videopalvelut ja yrityskäyttöön tarkoitetut videomarkkinointialustat tarjoavat yhtäläiset mahdollisuudet videoiden lataamiseen ja levittämiseen. Markkinoijan näkökulmasta esimerkiksi YouTube on kuitenkin vain yksi kanava muiden joukossa. Tämä erottaa videomarkkinointialustat jakelukanavista, sillä ne kokoavat kaikki kanavat ja niiden analytiikat yhteen paikkaan.

 

Liidien kerääminen on toinen osa-alue, jossa videomarkkinointialustat tarjoavat ylivoimaiset työkalut ilmaisiin videopalveluihin verrattuna. Muun muassa yhteystietojen kerääminen ja katsojan ohjaaminen tiettyyn osoitteeseen onnistuvat suoraan videoplayeristä. Lisäksi kaikki data voidaan integroida asiakkaan jo olemassa oleviin markkinoinnin ja myynnin järjestelmiin, kuten HubSpotiin ja Marketoon.

 

Videolle päävideostrategi Tapio Haaja näkee videomarkkinointialustat oleellisena osana yritysten videostrategiaa:

“Etenkin B2B-yritysten kannattaa vakavasti harkita videomarkkinointialustan käyttöönottoa jo pelkästään ylivoimaisten liidien keruun mahdollistavien työkalujen takia.” 

23_Videolle_blogi

 

Videolle on tutkinut johtavien videomarkkointialustojen ominaisuuksia ja eroja ja päätynyt yksimieliseen lopputulemaan: TwentyThree on monipuolisuutensa ja helppokäyttöisyytensä vuoksi B2B-yritysten tarpeisiin markkinoiden paras videomarkkinointialusta. Sen vuoksi Videolle on solminut kumppanuussopimuksen tanskalaisen TwentyThreen kanssa ja toimii jatkossa TwentyThreen edustajana Suomen markkinalla. Videolle toimitusjohtaja Tuomas Vuori tuoreesta yhteistyökuviosta:

“Yhteistyö TwentyThreen kanssa on meille luonnollinen seuraava askel. Olemme auttaneet yrityksiä menestymään videomarkkinoinnissa jo vuosia ja uskomme TwentyThreen tuovan paljon lisäarvoa nykyisille asiakkaillemme. Videomarkkinointialustoista ollaan laajemminkin kiinnostuneita enenevissä määrin.” 

 

TwentyThreen toimitusjohtaja Thomas Madsen-Mygdal näkee markkinalla selvän tarpeen videomarkkinointialustoille:

“Video on muuttanut yritysten toimintaa laajasti. Ennen puhuttiin siitä, miten video on mullistamassa markkinointia, mutta olemme jo nähneet yritysten omaksuneen videon osana jokaista kanavaa ja jopa liiketoiminnan osa-aluetta. Olemme todella innoissamme, että pääsemme valtaamaan Suomen markkinaa yhdessä videotoimiston kanssa, joka ymmärtää videomarkkinointia ja sen mahdollisuuksia kokonaisvaltaisesti.” 

 

TwentyThree - The video marketing platform

Tanskalainen TwentyThree on yrityskäyttöön suunniteltu, selaimessa toimiva videomarkkinointialusta. TwentyThree on kattava paketti videomarkkinoinnin työkaluja, jolla onnistuu kätevästi muun muassa videoiden hosting yrityksen nettisivuilla, videoiden jakaminen eri kanaville, videoiden seuranta ja analytiikka, liidien generointi, videoplayerin kustomointi (brändille kuin brändille sopivaksi!), formien ja CTA-painikkeiden lisääminen suoraan videoihin, videon optimointi ja integraatiot CRM- ja markkinoinnin automaatiojärjestelmiin. Lisäksi TwentyThree:n alusta sisältää sujuvakäyttöisen webinaari-työkalun.Haluatko kuulla lisää videomarkkinointialustan tarjoamista mahdollisuuksista ja videostrategian kehittämisestä mitattavammaksi ja tuloksellisemmaksi? Bookkaa sessio päävideostrategimme Tapio Haajan kanssa: tapio@videolle.fi tai: +358 50 545 8996.

HALUAN KOKEILLA VIDEOMARKKINOINTIALUSTAA

 

 

Saatat pitää myös näistä

Opi lisää video­markkinoinnista

Vastaanota videomarkkinoinnin uusimmat tuulet ja ajankohtaiset vinkit suoraan sähköpostiisi.