Master chef BTS 8
Case Masterchef

40 videon kokonaisuus komeasti maaliin

Toteutimme 40 videon tuotantokokonaisuusuuden yhteensä kymmenelle eri brändille Masterchef Suomen 2020 yhteyteen. TV-spotteja, ohjelmayhteistyötunnisteita, vinkkivideoita, stillejä ja bannereita... Komeita olivat excelit, mutta niin ovat myös valmiit videot!

Tiivis yhteistyö suunnitteluvaiheessa avaimena onnistumiseen

Kun tavoitteena on tuottaa kahdessa viikossa 40 videota kymmenelle eri brändille, on pohjatyö tehtävä erityisellä huolella. Panostaminen viestintään käsikirjoitusvaiheessa oli elinehto kokonaisuuden onnistumiselle. 

Laadukkaat tekijät ja tuotantotekninen osaaminen näyttävien ja toisistaan erottuvien mainosten takeena

Kaikki videot tuotettiin Masterchef-henkisessä studiossa, tarkoittaen, että brändit täytyi erottaa toisistaan pitkälti tuotantoteknisillä valinnoilla. Tässä onnistuttiin panostamalla laadukkaisiin tekijöihin ja tuotantotekniikkaan.

Lopputuloksena harvinaisen tyytyväinen projektiryhmä

Asiakkaiden palaute oli erittäin positiivista. Koko tuotantokokonaisuus ilmensi Mastercheffin tunnelmaa ilman, että yksittäiset brändit olisivat jääneet ohjelma-brändin tai toistensa varjoon. Maistiaisia tuotannosta alta löytyvältä videolta.

HubSpot Video

Katso seuraavaksi

Katso kaikki

Stora Enso B2B: Uudesta innovaatiosta saa hyvän kuvan hyvällä videolla

Ligniini on tämän päivän vaihtoehto fossiilisille raaka-aineille esimerkiksi liimojen ja maalien tuotannossa. Tämän päivän vaihtoehto pelkälle tekniselle kuvaukselle ja tuote-esittelyviholle puolestaan on näyttävä, kansainvälisen tason B2B-markkinointivideo. Sellainen myös tehtiin, ja nyt Stora Enson Lineo valloittaa maailmaa toden teolla. Tyytyväinen asiakas: check.

Opi lisää video­markkinoinnista

Vastaanota videomarkkinoinnin uusimmat tuulet ja ajankohtaiset vinkit suoraan sähköpostiisi.