VIDEOLLE AVAA TOIMISTON TAMPEREELLE

Joni Mussalo

Joni Mussalo
19. syyskuuta 2022

20220417-P1275869-1-1
Tapahtuma Blogi

Suomen ainoa täyden palvelun videotoimisto Videolle jatkaa kasvuaan ja avaa toimiston Tampereelle.

Wuhuu! Pitkäaikainen unelmamme on totta ja toimittuamme lähes 8 vuotta Turussa ja pääkaupunkiseudulla, olemme kehittäneet toimintamme vihdoin siihen pisteeseen, että kehtaamme avata kiinteän toimipisteen myös Suomen kolmanteen kovaan, eli Manseen!

Vaikka Pirkanmaalta löytyy jo roppakaupalla paikallista tuotanto-osaamista, pyrimme vakuuttamaan paikalliset markkinoijat ainutlaatuisen kokonaisvaltaisella tarjoomallamme, joka yhdistää strategia-, tuotanto-, media- ja dataosaamisen voittavaksi videomarkkinoinniksi kaikenkokoisissa projekteissa.

Paikallinen toimisto auttaa meitä myös lisäämään kanssakäymistä paikallisten markkinoijien kanssa, mahdollistaen meille syvemmän asiakasymmärryksen sekä pitkäjänteisempien yhteistyösuhteiden kehittämisen. Lisäksi paikallinen tuotantoyksikkömme antaa meille mahdollisuuden reagoida paikallisten asiakkaidemme äkillisiin tarpeisiin riittävällä nopeudella.

Rekryblogi-Markus-Malvisalo

"Entisenä tamperelaisena mahdollisuus perustaa toimisto Manseen todella lämmittää sydäntä. Alueella on huikea tekemisen meininki ja laadukkaita yrityksiä, jotka ansaitsevat Suomen laadukkainta videomarkkinointia." - Markus Malvisalo, Key Account Manager, Videolle Tampere

Videolle on osa Sanoma Media Finlandia ja palvelee asiakkaita kuten: Kesko, Vaisala, Rovio, Teknos, Veripalvelu, Stora Enso, Fazer, Solita ja WithSecure

 

Tutustu tekemiimme asiakastöihin

Saatat pitää myös näistä

Opi lisää video­markkinoinnista

Vastaanota videomarkkinoinnin uusimmat tuulet ja ajankohtaiset vinkit suoraan sähköpostiisi.