Herokuvapohjat (43)

Kaikki mitä tulee tietää videotuotannoista

Tämä opas käsittelee videotuotannon toteuttamista yhteistyössä Videolle videotoimiston kanssa ja pyrkii antamaan yksinkertaiset ja selkeät vastaukset useimpiin yleisesti kysyttyihin kysymyksiin. Oppaan tarkoitus on auttaa sinua suunnittelemaan ja tilaamaan videotuotantoja.

Lataamalla tämän oppaan saat arvokasta tietoa videotuotannosta ja sen eri vaiheista. Oppaassa käsitellyt aiheet auttavat sinua ymmärtämään paremmin, miten videotuotanto toimii ja mitä kaikkea siihen kuuluu.

Oppaassa käsitellään mm.

  • Videotuotantoprosessia
  • Asiakkaan roolia tuotannossa
  • Tuotantojen kestoa
  • Videotuotannon hinnoittelua
  • Videon mittaa
  • Tekijöitä, jotka vaikuttavat videon käyttöoikeuksiin

Oppaastamme saat kattavan yleiskuvan videotuotannosta ja sen eri osa-alueista aina suunnittelusta lopulliseen julkaisuun asti. Käymme oppaassa läpi esimerkiksi castingiin, kuvauslokaatioihin sekä äänitöihin liittyviä tuotannollisia asioita, jotka tilaavan asiakkaan on hyvä ottaa huomioon.

Käsittelemme oppaassa myös asiakkaan roolia tuotannossa ja miten hän voi vaikuttaa tuotantoprosessiin. Kerromme myös eri videotyyppien kuten mainosvideoiden ja animaatiovideoiden tuotantojen kestoista ja siitä, miten erilaisten videoiden hinta muodostuu.

Opas vastaa myös useasti kysyttyyn kysymykseen videon optimaalisesta pituudesta, ottaen huomion eri käyttötarkoitukset. Lisäksi käymme läpi videon käyttöoikeuksiin liittyviä rajoituksia, jotka voivat vaikuttaa sen levitykseen.

Lataa opas ilmaseksi ja opi kaikki tarvittava videotuotantojen tekemisestä!

Lataa opas