Herokuvapohjat (10)

TikTok tänään ja tulevaisuudessa

Miksi TikTok pitäisi kiinnostaa?

Muutama vuosi sitten TikTok oli "se uusi videoalusta". Nykyisin se on osa useiden brändien videomarkkinointia ja toisaalta monelle täysin testaamaton mahdollisuus. Videolle:n media- ja datajohtaja Tuomo Sinkkonen, päävideostrategi Tapio Haaja sekä creative Terri Lilja käyvät läpi, mitä TikTokin ensimmäiset vuodet ovat opettaneet palvelusta, sen parhaista käytännöistä ja potentiaalista osana videomarkkinoinnin kampanjoita.

Videosarjan avulla opit seuraavista aiheista:

  • TikTok Suomessa ja maailmalla
  • Sisältöesimerkkejä ja TikTok-sisältötyyppejä
  • Miten lähestyä sisällöntuotantoa TikTokissa?
  • Trendeillä ratsastaminen ei kannata
  • Maksettu mainonta TikTokissa
  • Orgaaninen näkyvyys vs. maksettu mainonta TikTokissa
  • Äänien käyttö TikTok-mainonnassa
  • Case: Visit Finland
  • Yhteenveto: 5 syytä kokeilla markkinointia TikTokissa

Webinaarin puhujat videomarkkinoinnin huipulta

Videolle-kouluttajasi: Tuomo Sinkkonen
Tuomo Sinkkonen

Media- ja datajohtaja, Videolle

Tuomolla on 10 vuoden kokemus media-alalta kokonaisvaltaisesta videomarkkinoinnin suunnittelusta brändin rakennukseen ja myynnin kasvattamisesta kampanjatulosten mittaamiseen sekä datasta jalostettuihin oppeihin. Tuomo siirtyi Videolle videotoimistoon media- ja datajohtajan tehtävään Suomen suurimmasta mediatoimistokonsernista Dentsusta. Dentsulla Tuomo on viimeiset vuodet toiminut videomarkkinoinnin kehityspäällikkönä ja samalla liikkuvan kuvan sanansaattajana mm. IAB:n videotyörymän aktiivisena jäsenenä.

Videolle-kouluttajasi: Tapio Haaja
Tapio Haaja

Päävideostrategi ja kehitysjohtaja, Videolle

Tapiolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta videosta ja markkinoinnista. Ennen Videolle siirtymistään Tapio toimi MTV:llä mtv-videopalvelun (ent. Katsomo) vetäjänä. Tämän lisäksi Tapio on toiminut MTV:llä videokehityspäällikkönä, perustanut MTV videoverkoston sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa.

Videolle-kouluttajasi: Terri Lilja
Terri Lilja

Creative, Videolle

Terri on monipuolinen videosisältöjen tuottaja, jolla on hallussaan uusimmat trendit ja taito luoda erilaisille julkaisualustoille istuvaa sisältöä. Hänellä on laaja-alaisesti kokemusta erilaisten videotuotantojen kuten mainoselokuvien, musiikkivideoiden, uutis-sisällön, sekä TikTok-videoiden parissa. Ennen Videolle siirtymistä, Terri on toiminut esimerkiksi Creativena MySomella, sekä videotuottajana Sony Music Finlandilla.

Katso ilmainen videosarja täyttämällä tietosi