Videotyypit

Kauas on tultu ajoista, kun markkinointivideo oli synonyymi TV-spoteille. Nykyajan mediaympäristössä videomarkkinoinnin keinoja on yhtä paljon kuin on tavoitteitakin. Näitä keinoja me kutsumme videotyypeiksi.

Videotoimistona meillä laajasti kokemusta erilaisten videotyyppien suunnittelusta ja tuotannosta. Olipa kyseessä sitten kesätyöntekijöitä Instagramissa houkutteleva rekryvideo, tuotteen tai palvelun ominaisuuksia Linkedinissä avaava selitysvideo tai vaikkapa se kuuluisa TV-spotti, meiltä löytyy tiukka näkemys, miten homma hoidetaan juuri sinun tavoitteesi ja resurssisi huomioiden.

Katso alta videotyyppikohtaiset esimerkkimme ja olehan yhteydessä, jos löysit jotain kiinnostavaa!

Laadukasta videotuotantoa kaikkiin tarpeisiisi

Olipa kyseessä mikä vain videotyyppi, kanssamme saat mielipiteesi aina kuuluviin ja voit luottaa siihen, että suunnitelmat ja budjetti pitävät kuten on sovittu.

In-house-tuotantotiimimme on tarkasti valikoitu ja monipuolinen joukko modernin videoviestinnän ammattilaisia, joka tietää mitä tekee.

Tavoitteesi huomioivaa luovaa suunnittelua

Videotoimistomme on täynnä käsikirjoituslahjakkuutta ja viestintäosaamista. Perinteisten mainosvideoiden lisäksi, käsikirjoitamme jatkuvasti rekrytointiin, myyntiin, sisäiseen viestintään ja koulutukseen suunnattuja videoita ja animaatioita.

Ainutlaatuisia Animaatioita Miten vain haluat

Visuaalista, kekseliäistä, selkeää! Monimutkaistuvassa maailmassa erilaiset animaatiot ovat suositumpia kuin koskaan. Animaatiotiimimme kanssa mitä erikoisimmatkin tarinat heräävät henkiin, täysin omalla ja erottautuvalla ilmeellään.

Videotuotanto mielessä?

Kerro videotarpeestasi, me kerromme miten voimme auttaa.

Lue lisää aiheesta

Katso kaikki