Suomen ainoa täyden palvelun videotoimisto

 

Videolle on tulokselliseen videotuotantoon keskittyvä videotoimisto. Yhdistämme strategia-, käsikirjoitus-, tuotanto-, media- ja dataosaamisen voittavaksi videomarkkinoinniksi kaikenkokoisissa projekteissa.

Miksi Videolle?

Yhdistämme digikanava-, strategia- ja markkinointiosaamisen laadukkaaseen videotuotantoon. Suunnittelemme, käsikirjoitamme ja tuotamme videoita yritysvideoista mainoselokuviin ja havainnollistavista animaatioista kanavaoptimoituihin somesisältöihin. Teemme mediasuunnittelua, todennamme tulokset datan avulla ja tuotamme sinulle opit entistä tuloksellisempaan videomarkkinointiin.

  • Ymmärrys siitä, millainen video toimii eri digikanavissa
  • Tavoitteista ja kohderyhmistä johdettua suunnittelua
  • Oma tuotantotiimi takaa laadun, ketteryyden ja tehokkuuden
  • Parempia tuloksia mediasuunnittelun ja mittaamisen kautta

"Vuonna 2014 perustettu Videolle Productions on noussut nopeasti alansa menestyneimmäksi tekemällä mainos- ja yritysvideoiden tuotantoa uudella tavalla."

Kauppalehti 18.12.2019

Asiakkaitamme

Wörks

"Videolle on yhtiönä poikkeuksellisen skaalautuva ja eri liikkuvan kuvan kohtaamispisteet tunnistava toimija, mikä on täysin uniikkia."

Jaakko Veijola, Partner, Creative
Fortum

"Videotuotannot ovat olleet vaivattomia, tiimi saa nopeasti kiinni meidän toiveista ja teidän kanssa on aina hauskaa tehdä töitä. Jokaista videotuotantoa on hyödynnetty monissa kanavissa, ne toimivat poikkeuksetta hyvin ja videoista on saatu helposti muokattua erilaisia versioita sekä myyntitarkoituksiin että brändimarkkinointiin."

Laura Santala, Content Manager, Fortum
Lahitapiola

"Tahtotilanamme on ollut tuottaa laadukkaita asiakastarinoita tosielämästä, jotka ovat ohjanneet katsojia tutustumaan tarjontaamme tarkemmin. Siinä olemme yhdessä onnistuneet. Sparrausapu, tarinankerronta ja laatu videoissa on ollut erinomaista."

Marko Pöntinen, Markkinointipäällikkö, LähiTapiola Palvelut Oy
Reima

"Etsimme ketterää, tinkimätöntä ja hyvillä tyypeillä varustettua kumppania sisältöjen suunnitteluun ja tuottamiseen. Kriiterejä jotka eivät yleensä toteudu yhdessä paikassa. Videolle lunasti nämä kaikki."

Topi Lintukangas, Director, Brand and Marketing, Reima
Paulig

"Tosi kiva ja hauska porukka, jonka kanssa on tehty erilaisia Paula-projekteja jo melko pitkä tovi. Kuvauksissa on aina hyvä ja rento tunnelma ja videoiden laatuun voi aina luottaa. Kiitos koko jengille!"

Uuna Kostamo, Brand manager
Stora Enso

"Lähdettiin luomaan videota, joka keskeytyksestä huolimatta jaksetaan katsoa loppuun ja jättää hymynkareen kasvoille. Sellainen myös saatiin."

Marko Kari, Head of Digital Channels and Online Strategy
logo-verkkokauppa-com

"Videot viestivät hyvällä tavalla laajaa lastentarvikevalikoimaamme ja halpoja hintojamme. Yhteistyö sujui erinomaisesti ja videoista tuli oikein hauskoja ja laadukkaan näköisiä."

Esa Hjerppe, Web-myynti- ja markkinointijohtaja

Videotuotantoa ja videomarkkinointia Helsingissä ja Turussa

2

Toimistoa

Helsinki ja Turku

27

Ammattilaista

Videotuotanto ja -markkinointi

1,85

Liikevaihto (M€)

2019

Tutustu tiimiin ja ota yhteyttä

Digitaalisen videomarkkinoinnin asiantuntijamme auttavat sinua aina yksittäisistä sisäisen viestinnän kuvauskeikoista kokonaisvaltaiseen videostrategiaan.

Haluan oppia lisää videomarkkinoinnista