Kanava­tuntemuksemme parantaa tuloksiasi

Videotoimistona tehtävämme on pysyä kartalla eri kanavien parhaista käytännöistä puolestasi. Päivitämme jatkuvasti käsitystämme sekä kanavien teknisistä vaatimuksista että toimivimmista luovista ratkaisuista. 

Videolle on Suomen ainoa täyden palvelun videotoimisto. Kykenemme auttamaan sinua kaikissa videomarkkinoinnin vaiheissa aina mediasuunnittelusta, käsikirjoittamiseen, tuotantoon, kampanjoiden ostamiseen ja tulosten mittaamiseen. Työmme on varmistaa, että saat videoinvestoinnillesi aina parhaan mahdollisen tuoton. 

Ota yhteyttä ja kerro kanavasta, jossa haluaisit tehdä vaikutuksen - palaamme ilmaisen tuotantoehdotuksen kera!

Kanava­optimoitu sisältö parantaa tuloksiasi

Jokainen kanava on sekä teknisiltä ominaisuuksiltaan että katselukulttuuriltaan erilainen. Videomarkkinointi on aina tuloksellisempaa, jos se on tehty kunkin kanavan erityispiirteet huomioon ottaen. Vähimmillään tämä tarkoittaa oikeita kuvaformaatteja ja parhaimmillaan kanavakohtaisesti räätälöityjä luovia konsepteja. 

Mitataan ja opitaan yhdessä!

Videotoimistona, haluamme aina analysoida tuloksiesi suhdetta sisältöihimme: Herättikö video huomion, pysähtyikö peukalo? Pitikö tarinankerronta otteessaan? Uskomme, että ainut tie tulokselliseen videomarkkinointiin käy systemaattisen kehittymisen kautta. 

Tiedämme mitä teemme

Koulutamme henkilöstöämme aktiivisesti omista ja muiden havaitsemista parhaista käytännöistä.  Tämä näkyy myös tuloksissamme: olemme pystyneet parantamaan meihin sitoutuneiden asiakkaidemme tuloksia jatkuvasti pitkällä aikavälillä!

Video­tuotanto mielessä?

Kerro videotarpeestasi, me kerromme miten voimme auttaa.

Lue lisää aiheesta

Katso kaikki