Webinaari: Outstream-videomainonta

Outstream-video­mainonta

Lisää tavoittavuutta ja vaikuttavuutta videomarkkinointiin

Outstream-mainonta eroaa perinteisestä instream-videomainonnasta siten, että se esitetään kuluttajan itse valitseman sisällön yhteydessä, kuten osana uutisartikkelia. Outstreamin valttikorttina pidetäänkin sen kontekstuaalisuutta ja hyvää huomioarvoa. Outstream-mainonta tarjoaa ehkä koko videomarkkinointikentän monipuolisimmat ja näyttävimmät mainosratkaisut, joissa vain luovuus on rajana. Siitä huolimatta outstream-mainonta ei vieläkään ole yleistynyt suomalaisten mainostajien kampanjoissa.

Tässä ilmaisessa webinaarissa keskustellaan outstream-mainonnan mahdollisuuksista ja käydään läpi Smartclipin tutkimusten kautta miksi outstream-mainonta kannattaa. Webinaarin jälkeen tiedät mitä on outstream-mainonta, mihin outstream-mainonta soveltuu erityisen hyvin ja miten lähteä liikkeelle outstream-mainonnan hyödyntämisessä.

Webinaarin pääpuhujien lisäksi mukana panelisteina:

Valtteri Lahtinen, Head of Audio Video, GroupM Finland

Sina Reunala, Product Manager, Video Advertising, Alma Media

Kouluttajasi video­markkinoinnin huipulta

Videolle-kouluttajasi: Tapio Haaja
Tapio Haaja

Päävideostrategi & kehitysjohtaja, Videolle

Tapiolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta videosta ja markkinoinnista. Ennen Videolle videotoimistoon siirtymistään Tapio toimi MTV:llä mtv-videopalvelun (ent. Katsomo) vetäjänä. Tämän lisäksi Tapio on toiminut MTV:llä videokehityspäällikkönä, perustanut MTV videoverkoston sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa.

Head of Sales Finland Aki Ronkainen, Smartclip
Aki Ronkainen

Head of Sales Finland, Smartclip

Aki Ronkainen vastaa Smartclipin liiketoiminnasta ja myynnistä Suomessa. Hän on myös IAB:n videomainonnan työryhmän puheenjohtaja. Akilla on yli 10 vuoden kokemus myynnin ja markkinoinnin eri tehtävistä mm. mediatalo Otavamediasta, mainostoimistosta ja sisältömarkkinointiyrityksestä.

Katso webinaarin tallenne ilmaiseksi