Webinaari: Dynaaminen videomainonta
Tehoa videomarkkinointiin

Dynaaminen video­mainonta

Dynaamisella videomainonnalla tehoa videomarkkinointiin

Dynaaminen videomainonta mahdollistaa tehokkaamman videomarkkinoinnin verrattuna perinteiseen videomarkkinoinnin malliin. Jos ennen tehtiin yksi video koko kohderyhmälle, voidaan videosta nykyään tehdä kymmeniä tuhansia variaatiota, ja kohdentaa ne oikeille henkilöille oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan.

Tässä maksuttomassa webinaarissa keskustellaan dynaamisen videomainonnan mahdollisuuksista ja käydään Smartly.io:n casejen avulla läpi miten dynaaminen videomainonta tehostaa markkinointia eri toimialoilla. Webinaarin jälkeen tiedät miten lähteä liikkeelle dynaamisen videomainonnan hyödyntämisessä ja mitä se vaatii yritykseltä.

Webinaarin pääpuhujien lisäksi mukana panelisteina:

Arttu Raittila, Senior Consultant, Hopkins

Juuso Kaari, Toimitusjohtaja, VAU Visual Automation Company

Kouluttajasi video­markkinoinnin huipulta

Videolle-kouluttajasi: Tapio Haaja
Tapio Haaja

Päävideostrategi & kehitysjohtaja, Videolle

Tapiolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta videosta ja markkinoinnista. Ennen Videolle videotoimistoon siirtymistään Tapio toimi MTV:llä mtv-videopalvelun (ent. Katsomo) vetäjänä. Tämän lisäksi Tapio on toiminut MTV:llä videokehityspäällikkönä, perustanut MTV videoverkoston sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa.

Markkinointijohtaja Riikka Söderlund from Smartly.io
Riikka Söderlund

Markkinointijohtaja, Smartly.io

Riikka on työskennellyt kansainvälisen markkinoinnin parissa 15 vuotta ja toimii nykyään Smartly.io markkinointijohtajana. Smartly.io on sosiaalisen median mainonnan automaatioon keskittyvä ohjelmistotalo ja yksi Suomen nopeimmin kasvavista yrityksistä. Smartlyn työkalujen avulla videomainontaansa optimoivat esimerkiksi eBay, Uber ja Under Armour. Ennen Smartlya Riikka on työskennellyt mm. Lumenen, Marimekon ja Finnairin markkinoinnin parissa.

Katso ilmainen webinaari